VERBINDEN IN CORONATIJD; HOE DOE JE DAT?

Blog

Geplaatst op donderdag 18 maart

De coronatijd zorgt er voor dat veel mensen vanuit huis werken. Je zit veelal alleen in je home office en mist “gewoon” even dat praatje bij de koffieautomaat. Even lekker bijkletsen is niet meer zo vanzelfsprekend. Verbinding speelt in deze tijd dus een belangrijke rol. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

WAT MAG WEL?

Je mist je collega’s en bent toe aan iets leuks. Ondanks alle maatregelen zijn er toch genoeg opties om eens lekker bij te kletsen of gewoon wat leuks te organiseren. Wij zijn voor jou opzoek gegaan naar de verschillende mogelijkheden. Hieronder zijn een aantal opties voor jouw op een rijtje gezet.

DE EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN ONLINE

Anno 2021 speelt online een belangrijke rol. Zo zijn er om te verbinden ook verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Teams of Zoom en hier een gezamenlijk “Coffee & Talk“ moment plannen. Plan één keer per week tijdens de koffie pauze een gezamenlijk moment in. Koppel hier elke week een ander thema naar keuze aan. Zorg dat iedereen aan bod komt en voor één week de organisatie op zich neemt.

Is het jouw beurt om dit te organiseren dan bedenk je eerst een thema. Plan vervolgens minimaal één week van te voren wanneer de “Coffee & Talk” plaats zal vinden. Stuur de uitnodiging en maak het thema bekend. Tijdens de koffiebreak heet je iedereen van harte welkom en zorg jij ervoor dat iedereen in breakout groepjes terecht komt via de online tool. Zo wordt iedereen willekeurig aan een collega toegewezen en ontstaan er verrassende gesprekken. Ter afsluiting komt iedereen weer gezamenlijk terug. Je bedankt je collega’s voor de gezelligheid en wijst de volgende persoon aan die het gaat organiseren.

Naast dat je contact blijft houden met je collega’s, leer je elkaar door de verschillende onderwerpen ook beter kennen. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van werk.

THE GAME IS ON

Wil je nog een stapje verder gaan en buiten het werk om wat leuks organiseren voor jouw medewerkers? Dan is een online challenge misschien meer jouw ding. Op dit gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij voor de Veiligheidsregio IJsselland een gepersonaliseerde challenge ontwikkeld. Maar liefst 43 brandweerposten en kantoorteams werden op deze manier met elkaar verbonden. Een combinatie van entertainment en educatie om te komen tot verbindeng. Benieuwd hoe dit er precies uit heeft gezien? Bekijk hieronder de case:

Case: Veiligheidsregio IJsselland


3. 2. 1. ACTIE

Wil jij helemaal uitpakken? Dan is een eigen online show écht wat voor jou. Een voorbeeld hiervan is de case van VolkerWessels Telecom. De show stond in het teken van verbinding en er zijn ruim 2000 kijkers ingeschakeld. De show was volledig op maat gemaakt wat zorgde voor herkenning en verbinding. De cast van de show? Hun eigen medewerkers. De show bestond uit verschillende onderdelen en activiteiten. Bekijk hier de case van VolkerWessel Telecom inclusief de aftermovie!CORONAPROOF OP LOCATIE

Is online niks voor jou en wil je graag een live event organiseren? Denk dan eens aan een drive thru. Binnen de bestaande maatregelen zijn er ook veel mogelijkheden. Zo kan er een geheel op maat gemaakt programma ontworpen worden voor jouw eigen drive thru. Een aantal voorbeelden hiervan vind je in onze case van Stella en de  Beens groep. Hapjes, drankjes, spellen, car wash, lasershow, alles kwam aan bod in de events.

JOUW EIGEN GEPERSONALISEERDE CORONAPROOF EVENT

Naast bovengenoemde opties zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wij gaan samen met jullie verder dan de verwachting. Ben jij na het lezen van deze blog helemaal enthousiast en wil jij ook graag jouw eigen coronaproof event met als doel; verbinden? Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken wat voor jullie de mogelijkheden zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld