IN THE SPOTLIGHT: WOUT

Blog

Geplaatst op dinsdag 03 mei

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk evenement een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinair entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan Wout Hermelink

Blog Wout

WOUT IN ÉÉN ZIN

Mijn collega’s zeggen dat ik altijd voor iedereen klaar sta en rustig blijf in alle situaties.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Facilitair medewerker. Ik zorg ervoor dat de op- en afbouw van een evenement en de bijbehorende voorbereidingen soepel verlopen. Samen met mijn collega’s onderzoek ik de event locatie om informatie te geven voor de 3D SCAD Re- event tekening, die mijn collega Jetze maakt. Ik let dan onder andere op afmetingen, capaciteit en water- en stroomvoorzieningen. Daarna zorg ik voor de technische tekening en stroomplan.

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Dit was de Kerst drive-thru afgelopen jaar bij Frans op de Bult. We zijn lang bezig geweest met de opbouw om ervoor te zorgen dat alles er perfect uitzag. Tegen de avond op de laatste opbouw dag zagen we ons harde werk beloond worden met een prachtig uitgelichte drive-thru met veel vermaak voor jong en oud.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Het leuke aan mijn werk vind ik dat het heel gevarieerd is. Elk evenement en elk terrein is anders. De uitdaging zit hem in het alles perfect opbouwen en het terrein van alle voorzieningen voorzien. Denk hierbij aan water voor de bar en stroom voor het hele terrein. Maar ook de aankleding, uitstraling en verlichting van het evenement zijn erg belangrijk. Dit is ook elke keer anders. Je bent veel onderweg en komt op bijzondere locaties binnen en buiten Nederland.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Als ik niet aan het werk ben drink ik graag een (of meerdere) biertjes met mijn vrienden in het café bij ons in het dorp. Verder ga ik graag uiteten en op skivakantie in de winter!

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER WOUT:

Ieder jaar geef ik 5 weken skiles in Oostenrijk, Niederau! Dit doe ik al sinds mijn 17e en hoop dan ook dat ik dit nog heel wat jaren mag doen.


SPEED-DATE MET WOUT

Stad of platteland? : Platteland

Zaterdag of zondag? : Zaterdag

Theater of bioscoop? : Beide niet, filmpje thuis zou ik eerder kiezen

Bier of wijn? : uiteraard bier

Pizza of Sushi? : Pizza

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld