IN THE SPOTLIGHT: ROLIEN

Blog

Geplaatst op zondag 15 november


Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk evenement een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinair entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan onze Rolien!

ROLIEN IN ÉÉN ZIN

Dat heb ik even aan een collega gevraagd: 'de mama van Event Creators, waar je altijd terecht kunt'. Ik weet eigenlijk niet of dat een compliment is of een tactisch geformuleerde verwijzing naar mijn leeftijd.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS? 

HRM medewerker. Ik werk met heel veel plezier al bijna 19 jaar bij Event Creators, sinds een jaar of 5 houd ik me bezig met HR gerelateerde zaken. Binnen mijn functie maak ik me graag sterk voor het werkgeluk en de ontwikkeling van collega's. 

Recent hebben we een onderzoek gehouden onder medewerkers over hoe het nu met ze gaat in deze bijzondere tijd; we hebben gevraagd waar ze zich zorgen over maken, wat we voor ze kunnen doen om het thuiswerken optimaal te maken, waar ze in deze tijd graag meer over willen leren, hoe ze de interne communicatie beoordelen en welke maatschappelijke bijdrage ze graag zouden willen leveren. Die antwoorden zijn belangrijk voor ons om speerpunten voor het beleid uit te zetten. 

Verder verrassen we graag met attenties of gezamenlijke (online) activiteiten om ook in deze moeilijke tijd de onderlinge binding vast te houden. Daar ben ik op dit moment ook mee bezig maar ik kan nu niet verklappen wat het is natuurlijk!

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

De verrassing die speciaal voor ons management op initiatief van de medewerkers is georganiseerd. Om Jan Hein, Marjon, Stefan en Lotte een hart onder te riem te steken en ze een compliment te geven voor de manier waarop ze met de crisis omgaan is er met medewerking van alle collega's een film voor ze gemaakt. Een mooier cadeau kun je niet krijgen toch, als directie?

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Sowieso de mensen. In het EC DNA is geformuleerd "gek op events", in mijn geval kun je dat vertalen naar "gek op mensen". Het werken met enthousiaste ambitieuze mensen in een omgeving waarin je steeds wordt uitgedaagd maakt dat ik de allerleukste baan heb. Onze organisatie is voortdurend in beweging waardoor er voor je eigen ontwikkeling ook steeds nieuwe kansen ontstaan. Saai is het nooit, de tijd vliegt en je blijft scherp.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Mijn ouders hebben mijn zorg en aandacht nodig dus als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak en met liefde aan het mantelzorgen. Verder hou ik er ook van tijd door te brengen met familie en vrienden en maak je me blij met een ontbijt met het hele gezin.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER ROLIEN: 

Ik houd echt NIET van koken (en ik heb vroeger tijdens het darten 'per ongeluk' een pijl in de bil van mijn vriendje laten belanden maar ik weet niet of dit geschikte info is voor deze rubriek 😊)


SPEED-DATE MET ROLIEN

Stad of platteland? : Van beide het beste en in afwisseling. De stad om te shoppen en te lunchen, het platteland voor de rust en het 'wie bint d'r veur mekaar'
Zaterdag of zondag? : zaterdag, als supporter langs het hockeyveld
Theater of bioscoop? : theater, voor het echte avondje-uit gevoel
Bier of wijn? : Uhm…. glaasje limonade? Ik hou niet van alcohol.
Pizza of Sushi? : Pizza Hawaï, volgens velen 'geen combinatie' maar ik vind 'm lekker

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld