ELKE, EVENT ADVISOR PURCHASE & SALES

Blog

Geplaatst op woensdag 21 augustus

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan Elke Eshuis

ELKE IN DRIE WOORDEN:

Sociaal, gastvrij & levensgenieter

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Na mijn opleiding International Hospitality Management aka Hotelschool afgerond te mogen hebben met een afstudeerstage bij Event Creators, mocht ik blijven als Event Advisor Purchase & Sales. Ik ondersteun de Event Advisors met het bedenken en uitwerken van doordachte concepten voor events. Wanneer een concept transformeert naar een opdracht ben ik verantwoordelijk voor de inkopen. Zo heb ik contact met leveranciers en zorg ik ervoor dat het idee op papier tot leven komt. Het frame van het event (denk hierbij aan de grote inkopen zoals locatie, entertainment, activiteiten etc.) staat dan. Doordat ik ondersteunend ben aan de Event Advisors weet ik wat er speelt en heb ik een helicopter view over de projecten.

Daarnaast ben ik ook de contactpersoon voor Event Login; ons online aanmeldsysteem voor events. Zo bouw ik samen met de klant een online portaal, geheel op maat, waarin we gasten uitnodigen en registreren voor het event. Met Event Login kunnen we gasten enthousiast maken en natuurlijk heel nauwkeurig inschatten hoeveel mensen we tijdens het event kunnen verwachten.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Het ene moment zit ik met mijn collega’s te sparren over de tofste ideeën, en het andere moment zit ik samen met de Event Advisor bij de klant om een voorstel te presenteren of bel ik met een leverancier over welke band het beste bij de doelgroep past. Een dag is nooit hetzelfde en ik heb contact met veel verschillende mensen. Dit komt ook omdat elk project uniek is. Verder werk ik in een jong en enthousiast team met verschillende persoonlijkheden, waarin ik de vrijheid heb om dingen te proberen en achterhalen wat wel of niet voor mij werkt.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Voor mij is een event geslaagd wanneer zowel de klant als de gasten meer dan tevreden zijn, vooraf gestelde doelen behaald zijn en er een positieve mond op mond reclame uit voort komt.

WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

Ik heb al aan heel veel mooie dingen mee mogen werken in het voortraject. Zo hebben we afgelopen juli een gaaf feest georganiseerd voor Stella Fietsen met het thema ‘Stella’tje Feestbeesten’. Hierin mocht ik meedenken met Ellen, de Event Advisor van het project, over de invulling van het programma. Met zo’n thema was niks te gek en konden we onze creativiteit op de loop laten gaan. Daarnaast heb ik ook hoge verwachtingen van wat nog in ontwikkeling is voor de nabije toekomst.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Daarnaast hou ik van een speciaal biertje of een goede wijn en ben ik altijd in voor een spelletjesavond! In het weekend cross ik dwars door Nederland naar Rotterdam om daar mijn vriendje op te zoeken. En als het even kan ga ik citytrippen om cultuur te snuiven in een onbekende stad.

Om toch nog een poging te wagen om sportief te worden ga ik in september op schaatsen. Ik ben zelf ook benieuwd hoe lang ik dit vol ga houden aangezien mijn carrière bij Event Creators inmiddels al langer is dan mijn sportcarrière.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER ELKE:

Ik kom uit een heel gezellig gezin met drie zusjes, drie pleegzusjes en twee pleegbroertjes. Bij ons thuis is het dus bepaalt niet saai. Wat ik vanuit huis heb meegekregen is gelukkig zijn met onbetaalbare dingen in het leven, zoals waardevolle relaties, liefde en vriendelijkheid. 

Verder spaar ik liever voor een boot dan een auto.

SPEED-DATE MET ELKE:

Stad of platteland? Stad
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop
Bier of wijn? Wijn
Pizza of Sushi? Pizza
Film of serie? Serie

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld