IN THE SPOTLIGHT: CHARLOTTE

Blog

Geplaatst op dinsdag 28 juli


Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk evenement een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Allemaal met dezelfde drive om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom voor aan Charlotte Peters

CHARLOTTE IN ÉÉN ZIN

Een vrolijke, behulpzame en spontane enthousiasteling.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Bij Event Creators bekleed ik de functie van Event Organiser. Dit houdt in dat ik alle voorbereidingen tref, de draaiboeken maak, eventlocaties bezoek zorg voor de personeelsplanning en dat ik contact houd met leveranciers. Daarnaast ben ik natuurlijk het aanspreekpunt voor klanten én het personeel tijdens het gehele evenement.

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Eigenlijk zijn dat twee events die met elkaar samenhangen. Vorig jaar hebben we in mei het 60-jarig jubileum van Kip Installatietechniek georganiseerd en later dat jaar hebben we ook nog de opening van het nieuwe bedrijfspand mogen organiseren! Het mooiste van deze events vond ik het kunstwerk dat door alle werknemers is gemaakt en tijdens het eerste evenement werd onthuld in het bijzijn van alle gasten. Dit kunstwerk hangt tot op de dag van vandaag centraal in het bedrijfspand. Ik vond het ook heel mooi om te zien hoe de gezelligheid en de saamhorigheid van het eerste event onverminderd aanwezig was tijdens het tweede event. 

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Voorafgaand aan een event sta je met enorm veel verschillende mensen in contact. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook daarbuiten. Samen bereid je het evenement zo goed mogelijk voor. Om het event dan werkelijkheid te zien worden en het samen met alle leveranciers, medewerkers en bezoekers tot een geslaagd event te maken geeft veel voldoening!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Doordeweeks ben ik regelmatig in de sportschool te vinden meestal zo'n 3 à 4 keer per week. Ik vind het namelijk erg fijn om mijn hoofd leeg te maken na een dag werken. In het weekend geniet ik het liefst in het zonnetje als deze schijnt, in de achtertuin of op het terras, met mijn vriendinnen of mijn vriend. Daarnaast vind ik het niet alleen leuk om evenementen te organiseren, ik hou er ook van om ze te bezoeken. Jij kunt mij op veel verschillende festivals tegenkomen!

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER CHARLOTTE

Ik ben bij Event Creators begonnen als stagiaire Event Advisor Purchase & Sales. Daarna ben ik werkzaam gebleven als oproepkracht bij Event Creators. Wellicht heb je mij dus wel eens gezien achter de bar of in de zaal tijdens een event!


SPEED-DATE MET CHARLOTTE:

Stad of platteland? Platteland, maar ook weer niet te rustig
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Liever een terrasje, maar als ik echt moet kiezen: bioscoop
Bier of wijn? Bier
Pizza of Sushi? Pizza

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld