SILKE, EVENT ORGANISER

Blog

Geplaatst op woensdag 12 februari

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom vandaag voor aan Silke Giezen.

SILKE IN EEN ZIN:

Ik ben iemand die alles leuk vindt en altijd bezig moet zijn.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Binnen Event Creators ben ik een Senior Event Organiser. Ik vlieg in zodra er een handtekening onder een voorstel is gekomen bij onze Event Advisors. Tijdens een overdracht krijg ik alle informatie die ik nodig heb en onderwerp ik mijn collega’s aan een kruisverhoor om zoveel mogelijk informatie te krijgen voor het event, maar ook zeker over de klant. Op deze manier zorg ik ervoor dat ik zo goed mogelijk voorbereid ben voor mijn kennismakingsgesprek met de klant en weet ik meteen welke vragen voor mij nog open staan. Na dit gesprek ga ik aan de slag op kantoor. Ik bereid alles administratief voor, doe eventuele extra inkopen en kijk wat ik kan doen voor de klant om verder te gaan dan de verwachting. Voor het event begin ik samen met mijn collega’s van facilitair en enkele Event Creators met de opbouw van het Event. Alles moet natuurlijk op tijd klaar staan voordat de eerste gasten komen. Tijdens het event houd ik alles in de gaten: moet ik opschalen of juist afschalen? Vooral het op de juiste manier delegeren van taken is erg belangrijk tijdens de avond. Wanneer de gasten voldaan naar huis gaan is het tijd voor de afbouw. De afbouw wordt (vaak) gedaan met hetzelfde team als de opbouw. Tijdens de afbouw zorgen we ervoor dat alles weer zo wordt alsof er nooit een event is geweest. Alleen de herinneringen blijven.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP-EVENT?

Je kan alles nog zo goed voorbereiden en plannen wat je maar wilt, maar in de praktijk loopt het vaak anders. Hierop schakelen is een uitdaging, maar doordat de basis goed is doordacht en volledig is uitgewerkt heb je alle kennis is huis om de ‘uitdagingen’ op een juiste wijze op te lossen, zodat de klant en zijn/haar gasten niets doorhebben.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben ik mij administratief aan het voorbereiden voor een event, een andere dag zit ik in gesprek met de klant en de derde dag ben ik bezig met een ‘workout’ tijdens de opbouw van een Event. Daarnaast vind ik het geweldig om veel verschillende nieuwe mensen te leren kennen en een band te krijgen met leveranciers. Samen een team vormen, een geweldig event neerzetten en achteraf proosten op een goed geslaagd evenement wat verder gaat dan de verwachting, dat maakt mijn werk zo leuk!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om bij mijn gezin te zijn. Ik heb een dochter van 7 jaar oud en een zoon van 5 jaar. Mijn man werkt als F&B manager in de horeca, dus de tijd die wij samen hebben als gezin is ook écht speciaal en belangrijk voor ons. Wij houden allemaal van lekker uit eten gaan en leuke uitdagende dingen doen. Verder vind ik het heerlijk om te lezen en te koken/bakken.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER SILKE:

Stiekem vind ik mijn huis schoonmaken helemaal niet erg, zeker als er verder niemand in huis aanwezig is. Muziekje aan en gaan! Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd, maar dit mag natuurlijk niemand weten 😉.

SPEED-DATE MET SILKE:

Stad of platteland? Platteland.

Zaterdag of zondag? Zondag, heerlijk met de kinderen (en soms man). Niets moeten en alleen maar genieten van elkaar.

Theater of bioscoop? Theater, vooral musicals vind ik leuk!

Bier of wijn? Wijn.

Pizza of Sushi? Sushi.

Organiseren of vieren? Organiseren. Ik kan er echt van genieten als mensen het naar hun zin hebben door iets dat ik gepland heb.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld