PIM, EVENT ORGANISER

Blog

Geplaatst op woensdag 23 januari

Event Creators heeft expertise in huis om elk event van de grond te tillen. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Iedereen heeft een andere achtergrond, maar wel diezelfde hardworking mindset: verder gaan dan de verwachting. Vandaag stellen we je voor aan Pim Rake.

PIM IN ÉÉN ZIN:

Leer mij kennen als een enthousiast, daadkrachtig en spontaan mens.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS? 

Sinds september 2018 ben ik onderdeel van team Event Creators in de rol van Event Organiser.

HOE ZIET EEN EVENTTRAJECT ER VOOR JE UIT?

Een eventtraject zie ik altijd als een nieuwe kans en uitdaging. Het begint met mijzelf voorstellen aan de klant en een uitvoerig locatiebezoek. Vervolgens stromen de ideeën binnen over hoe ik deze locatie en dit event het beste tot zijn recht kan laten komen voor de klant. Als ik dan op de dag zelf de klant zie genieten met een glimlach van oor tot oor, krullen mijn mondhoeken vanzelf omhoog. Ik vind het te gek om klanten te helpen bij het maken van een memorabele herinnering, het geeft een enorme voldoening.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Event Creators kent een vrij jong maar bovenal über enthousiast team. De afwisselende werkzaamheden maakt dat mijn werkdagen elke dag weer anders zijn. De toffe events die je neerzet en natuurlijk de vrolijke mensen met wie ik werk. Ik kom immers een goed verzorgd event afleveren.

WELK EVENT HEEF TOT NU TOE DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Dat was het event de ‘Young Farmers Day’ op de mysterieuze eventlocatie Radio Kootwijk in oktober voor opdrachtgever ForFarmers. Eén van mijn eerste grote cases. Het is gaaf om te ervaren hoe een super mooie en bovenal unieke (dan nog kale) eventlocatie binnen één dag omgetoverd wordt en dat je samen mag werken met personen zoals Björn Kuipers en radio-DJ Gerard Ekdom. Het grote doel was om meer betrokkenheid onder jonge boeren uit heel Nederland te creëren.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP-EVENT?

Ik denk dat je dit bereikt wanneer het event zelf een stempel zet op de dag. Dat men aan het eind van het jaar nog steeds napraat over die te gekke dag. Hoe je dat realiseert? Door als uitvoerder de puntjes op de i te zetten, verder te gaan dan de verwachting van de klant en dat je verantwoordelijkheid draagt voor de gehele organisatie. Op die dag moet alles staan als een huis!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

In mijn vrije tijd mag ik graag zeilen en dan maak ik mijn hoofd leeg. Ik ben ook liefhebber van skiën en trek er elk jaar wel een keer op uit om de witte sneeuwtoppen te begroeten. In de zomermaanden mag ik met vrienden graag naar festivals.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER PIM:

Ik heb bijna twee jaar in de Caribbean gewoond. Tien maanden stage op Sint Maarten en één jaar gewerkt op Aruba.

SPEED-DATE MET PIM

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zondag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier en wijn

Pizza of sushi? Sushi

Film of serie? Serie

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld