ONLINE EVENEMENTEN

Blog

Geplaatst op maandag 07 september

Een zakelijk evenement op dit moment onmogelijk? Dacht het niet! Ook in tijden als deze zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden bij Event Creators. Want hoewel de evenementenbranche op z'n spreekwoordelijke gat lag, heeft Event Creators niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en out-of-the-box concepten, maar ook aan het aanpassen van bestaande concepten om een breed aanbod in stand te houden. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we bij Event Creators ondanks de beperkingen tóch blijven doen wat we zo graag doen: verbinding creëren! Een online of hybride event als één van die mogelijkheden biedt in deze tijden een uitkomst voor jouw personeelsfeest, open dag, jubileum, relatiedag of je kerstborrel!

ONLINE EVENTS: MEER DAN EEN LIVESTREAM

Een live stream opzetten is niet zo spannend. Een programma dat doelgroepen verbindt livestreamen is dat wel! Dit vraagt namelijk om een hele andere aanpak. Samen met jou werken we dan ook een gedetailleerd programma uit en omdat we het niet over kunnen doen laten we niets aan het toeval over! De kracht van dit programma is de flexibiliteit, dit programma is passend te maken voor veel verschillende budgetten. Meer weten? Download hieronder de whitepaper!

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

DE VOORDELEN VAN ONLINE & HYBRIDE EVENTS:

SCHAALBAAR

Online en hybride events zijn altijd aan te passen aan het beschikbare budget, zo is het voor elk bedrijf mogelijk om bijvoorbeeld in deze tijden een kerstborrel of personeelsfeest te organiseren.

DATA & VOORBEREIDING

Dankzij ons unieke aanmeldsysteem ben je altijd voorbereid op het aantal deelnemers voor jouw event. Daarnaast kan dit systeem helpen om data doelbewust in te zetten en resultaten te meten van jouw evenement!

MEER CORONAPROOF EVENTS:

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

DRIVE-THRU EVENTS

Met een drive thru evenement kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

DRIVE-IN BIOSCOOP

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld