LUIT, EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op vrijdag 22 november

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom vandaag voor aan Luit Olde Rikkert.

LUIT IN ÉÉN ZIN:

Een enthousiaste persoonlijkheid die van gezelligheid houdt en het liefst altijd mensen om zich heen wil.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik werk sinds 1 augustus bij Event Creators in de functie van event advisor/accountmanager. In deze functie probeer ik de wensen en gedachten van de klant daadwerkelijk te verwezenlijken in een event. Hierbij kijken we verder dan een biertje en een bitterbal. We zien events als live momenten om doelstellingen te halen. Het is mijn taak om de behoeftes en doelstellingen in een passend eventconcept te verpakken.

WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Voor we een sterk concept neer kunnen zetten, moeten we weten wat de échte aanleiding voor het event is. Wordt er een opening gevierd omdat het moet? Of wordt het ingezet als live moment om mensen naar je bedrijf te halen en aan je te binden? In een eerste gesprek met de klant wil ik een gevoel krijgen bij de bedrijfscultuur, de bedrijfsvoering en de uitdagingen waar het bedrijf mee stoeit. Vervolgens proberen we de verschillende doelgroepen inzichtelijk krijgen. Aan de hand van die informatie kunnen we een concept vormgeven dat matcht met de behoeftes van de klant en aansluit bij de bezoekende doelgroepen.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Misschien een cliché antwoord; De afwisseling. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Als team proberen we zoveel mogelijk bedrijven te laten inzien dat het loont om live momenten toe te voegen aan de bedrijfsvoering. De events die daaruit voortvloeien worden op allerlei unieke locaties gehouden. We krijgen een kijkje in de keuken bij veel bedrijven en leren elkaar in een korte tijd goed kennen. Als ik vervolgens al die blije gezichten zie op het event, maakt me dat toch wel een beetje trots. 

Daarnaast is onze kantooromgeving erg prettig. Leuke club collega's en fijne, lichte kantoorplekken in groene omgeving. Wie kan er nou zeggen dat als hij even naar buiten kijkt hij een groep bezig ziet met een barbecueworkshop, of als je naar je auto loopt hij plots tussen 20 kever cabrio’s staat? Op De Methoeve kan dat.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Wanneer je in het weekend gaat kijken bij je eigen georganiseerde event en je ziet al die enthousiaste gasten. Als we achteraf zien dat we de doelstellingen  en wanneer je vervolgens je contactpersoon de hand wil geven hij je een dik compliment geeft. 

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Dan drink ik lekker een biertje in het café of op het terras. Thuis vind ik het heerlijk om met een biertje en een blokje kaas op de bank lekker naar LP’s te luisteren.

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER LUIT:

Dat ik elke dag Happy Socks draag

SPEED-DATE MET LUIT:

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier

Pizza of Sushi? Pizza


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld