ROB, ONLINE MARKETEER

Blog

Geplaatst op donderdag 23 november door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Rob, Online Marketeer.

ROB STEGGINK IN EEN ZIN

Bevlogen en meedenkende collega, die graag het maximale uit de dag haalt.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik ben verantwoordelijk voor de (online) marketing bij Event Creators. Ik ben dagelijks bezig met de optimalisatie van onze website, nieuwsbrieven en andere online uitingen. We proberen wensen en voorkeuren van (potentiele) klanten op te vangen zodat we onze concepten en communicatie daarbij kunnen laten aansluiten.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Ik ben van huis uit opgegroeid met evenementen. Mijn vader heeft een horecazaak waar ik van jongs af aan in ben gerold. De eventbranche is erg dynamisch, combineer dat met een snel veranderende online wereld en je snapt waarom ik zo enthousiast ben over mijn baan!

Als we gasten en klanten willen blijven verrassen, is het van belang dat we ontwikkelingen doorvoeren in onze events. Er zijn veel spelers op de markt. Aan ons om onze concepten zo neer te zetten, dat men bij een zoektocht naar een geschikte partner bij ons uitkomt.

Verschillende aspecten en verschillende mensen spelen een rol bij zo’n zoektocht. De dynamiek in ons team is heel prettig. Aan de hand van de vraag van een klant bekijken we welke teamsamenstelling hier het best bij aansluit. Alleen zijn we niks, samen kunnen we heel veel!

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Mensen moeten er nog lange tijd met een glimlach op terug kijken. Een top event is een event waar over na is gedacht. Er is in kaart gebracht wat het doel is van het evenement en welke gasten er verwacht worden. Met creatieve concepten proberen we enerzijds het doel van de klant te behalen, en anderzijds de gasten een beleving te geven die ze nog lang bijblijft.

Mond-tot-mond reclame is dan wel niet online, maar wel erg belangrijk. We hebben het hele traject in eigen hand. Van eerste contactmoment en creatief concept tot uitvoer en nazorg. Als er vervolgens andere bedrijven en organisaties contact met ons opnemen op aanraden van een bestaande klant, is dat het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Naast mijn baan bij Event Creators werk ik bij Café Steggink, waar ik ook allerlei events organiseer. Van 30 tot 3000 man. Als ik niet met events bezig ben, is de kans groot dat ik druk ben met voetbal. Zelf op het veld bij STEVO Geesteren of op de tribune bij Fc Twente. Daarnaast ben ik er graag op uit met mijn vriendin, vrienden of familie. Skivakantie, weekendjes weg, festivals, maar ook een avondje Risk of lekker koken vind ik heerlijk!


EEN FILM OVER JOUW LEVEN, HOE ZOU DIE ERUIT GAAN ZIEN?

Ik denk dat Morgan Freeman het een eer zou vinden om mij te mogen spelen!;) Als titel iets in de richting van 'Just the beginning' of 'Enjoy every moment'. Actie gecombineerd met de nodige humor en minimaal 1 scene speelt zich af in Duitsland bij een Currywurst-kraampje.

SPEED-DATE MET ROB

Stad of platteland? Platteland

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Theater

Bier of wijn? Wijn

Pizza of sushi? Sushi (of currywurst)

Film of serie? Serie

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld