NIELS, CULINAIR ENTERTAINER

Blog

Geplaatst op woensdag 02 mei door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van onze culinair entertainer Niels.

NIELS IN DRIE KERNWOORDEN:

Foodliefhebber, BBQ fanaat en levensgenieter.


WAT IS JE FUNCTIE EN HOE LANG WERK JE AL BIJ EVENT CREATORS?

Ik bekleed binnen Event Creators de functie van culinair entertainer. Sinds 2006 hoor ik bij de Event Creators familie, dat is in september alweer ruim 12 jaar! Ik hoor hier ondertussen bijna bij het interieur.


HOE ZIET DE VOORBEREIDING VOOR EEN EVENT ERUIT?

Ik houd mij in het voortraject met name bezig van het plaatsen van inkoopbestellingen. Daarnaast stem ik de details af met de bakkers en slagers waarmee wij al lange samenwerkingen kennen. Op de dag van het event zelf is voornamelijk voorbereidend werk voor een smakelijk Pick & Go buffet of luxueus diner. Het ligt er net aan wat op welk event is afgenomen. Op het moment suprême is het hard doorwerken en hopen op lovende geluiden van de aanwezige mensen over het eten.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Vooral de diversiteit aan evenementen. Je hebt elke keer weer te maken met andere persoonlijkheden. De ene keer heb je te maken met de gezellige mensen van ForFarmers en de andere keer weer een super chic feest. Er zit heel veel variatie in. Wij maken weliswaar lange dagen, maar als de gasten aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis gaan, dan ben ik heel blij.


WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT EN WAAROM?

Ik heb in de afgelopen 12 jaar heel wat events mee mogen maken. Eentje die mij zeker is bijgebleven is het driedaagse event voor Kramp. Dat was één van de grotere evenementen die we hebben mogen organiseren en dat was echt indrukwekkend. Dat was ook zeker een pittig weekje! Een week voor het event was ik al druk met voorbereidingen, die woensdag erop was ik klaar. Meer dan 10 dagen achter elkaar volle bak fulltime werken. Intensief, maar echt heel erg gaaf!

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Een event wordt in mijn ogen een topevent als gasten laaiend enthousiast zijn, we goeie recensies krijgen over het eten (wat wel fijn is als je een culinair entertainer bent natuurlijk) en het totaalplaatje klopt. Dat alle afdelingen perfect samenlopen en dat je een topfeest neer kunt zetten.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik in de tuin te vinden, aan het klootschieten of aan het wandelen of fietsen. Ik mag dan wel een culinair entertainer zijn, maar thuis kook ik het liefste simpel. Het liefste zit ik met 30 minuten aan tafel. Lekker koken maar niet te moeilijk. Eén van mijn favoriete gerechten is klassieke eendenborst.


ALS ER EEN FILM OVER JOUW LEVEN GEMAAKT ZOU WORDEN, HOE ZOU DIE FILM DAN HETEN?

Koken is oorlog.


WAT JE WAARSCHIJNLIJK NOG NIET WEET OVER NIELS:

Wat je waarschijnlijk niet weet over mij is dat ik een horloge liefhebber en verzamelaar ben. Op het moment heb ik een horloge thuis waarvan ik het uurwerk uit elkaar haal en ook weer in elkaar zet. Ook ben ik onlangs, op 6 april, getrouwd met Jorien. We hebben onze trouwerij onder andere bij de Methoeve gehouden en we hebben echt een super gave dag gehad. Het was heerlijk huiselijk, het ging veel te snel voorbij, we hebben super mooi weer gehad en fijne mensen om ons heen mogen hebben. We hebben heerlijk eten gehad, gemaakt door mijn collega’s en we zijn goed verzorgd door het personeel van Event Creators.


SPEED-DATE MET NIELS

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zondag

Theater of bioscoop? Theater

Bier of wijn? Wijn

Pizza of sushi? Sushi

Film of serie? Serie

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld