Blog

LUUK, EVENT ADVISOR

Geplaatst op donderdag 09 november door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Luuk heeft begin oktober ons team versterkt en we stellen hem graag aan julie voor.

LUUK LEFERINK IN EEN ZIN

Spontane praatgraag, met een nuchtere instelling en groot verantwoordelijkheidsgevoel.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Op 1 oktober ben ik begonnen als Event Advisor. Alweer anderhalve maand volle bak bezig met de mooiste evenementen. En dat past me heel goed. 


WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Bij een inventarisatie in het voortraject zijn veel vragen belangrijk. Wat is de doelstelling? Wat moeten mensen zeggen na afloop van het event en wanneer is het voor de klant een succes. Maar wat ik echt mooi vind is het achterhalen en daarna inspelen op actuele thema’s of problemen bij een organisatie. Is het lastig personeel te vinden? Tegen welke uitdagingen lopen jullie aan? Als we dat weten, kunnen we hier op inspelen tijdens het evenement.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Diversiteit en sfeer. Er zit enorme diversiteit in je werkzaamheden bij Event Creators. Het ene moment ben je bezig met een groot zakelijk congres, waarbij netwerken centraal staat. En daarna weer met een personeelsuitje waar gezelligheid het hoofd thema is. Sleur is ver te zoeken in dit werkveld. Voeg daar een mooie werkplek, gezellige collega’s en een super werksfeer aan toe en je weet dat je leuk werk hebt. 

WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

Al voor ik echt fulltime begon bij Event Creators heb ik meegedraaid op het 100 jarig jubileum van Parker Hannifin. Wat een event! De combinatie van fun en business. Daarnaast was dit ook bij uitstek een voorbeeld van een evenement dat verder ging dan de verwachting en voor veel positieve spin-off zorgde bij de klant. 


WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Fun is dan de basis, daarbovenop moet de beleving perfect zijn. Denk dan aan gastvrijheid, de aankleding en het food-concept. En om het perfect te maken hebben we niet alleen de doelstelling van de klant behaald, maar ook net dat beetje extra gedaan om alles en iedereen positief te verassen.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Het zijn bijna cliché dingen, maar in mijn vrije tijd ben ik fanatiek kelderklasse voetballer, doe graag wat gezelligs met mijn vriendin en vrienden en hou van een feestje. Wat de meesten niet zullen weten is dat ik buiten m’n werk om ook een lokaal evenement organiseer als vrijwilliger en druk ben met mijn volière die gevuld is met tropische vogels en kwartels.


EEN FILM OVER JOUW LEVEN, HOE ZOU DIE ERUIT ZIEN?

Laat Tom Hanks de hoofdrol maar spelen, in een mooie historische setting met als titel: “You can’t be (too) serious.”.

SPEED-DATE MET LUUK

Stad of platteland? Platteland

Zaterdag of zondag? Zondag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier!

Pizza of Sushi? Pizza

Film of serie? Film

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld