Blog

LOTTE, EVENT ORGANISER

Geplaatst op dinsdag 18 juli door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week staat Lotte in the spotlight.

LOTTE SANDER IN ÉÉN ZIN:

Een gestructureerde doortastende Event Organiser met oog voor detail en gevoel voor humor.


WAT IS JE FUNCTIE EN HOE LANG WERK JE AL BIJ EVENT CREATORS?

Ik ben eind 2014 begonnen bij Event Creators als Senior Event Organiser.


ELKE DAG EEN FEESTJE BOUWEN, DAT IS TOCH HEERLIJK?

Ik vind het super gaaf om te zien wat je kunt creëren als je middels een goed doordacht concept een groep mensen bij elkaar brengt. Ik geniet ervan als gasten het feestterrein verlaten met een grote glimlach op hun gezicht. Wanneer wij zelfs de verwachting en doelstelling van de klant kunnen overtreffen, dan geeft mij dat ontzettend veel energie! Je werkt samen met de klant, de collega’s binnen Event Creators en met je leveranciers naar een bepaalde doelstelling toe. Het gevoel van teamwork met alle betrokkenen is heel fijn en maakt het werk niet alleen leuk, maar ook heel gezellig. Er wordt tijdens events en in de voorbereiding daarnaartoe heel erg veel gelachen, omdat we een hecht team hebben en ontzettend veel meemaken. Ik streef er dan ook naar minstens 1 keer per dag keihard te lachen!


ZIJN ER OOK MINDER LEUKE KANTEN AAN JE WERK?

Er zijn ook minder leuke kanten. Inmiddels heb ik geleerd dat geen enkel evenement exact zo verloopt zoals je dat van te voren hebt bedacht. Middels goede voorbereiding pak je zoveel mogelijk op, maar het is ook de kracht om tijdens de opbouw en het event op juiste wijze te schakelen. Dit levert soms slapeloze nachten op, omdat ik liever niets aan het toeval overlaat. Een fijne gedachte is dat je er nooit alleen voor staat, maar het hele team betrokken is en we gezamenlijk streven naar de juiste oplossing.

ER ZIJN OOK VAST WEL EENS ZAKEN GEWEEST DIE JE OVER HET HOOFD HEBT GEZIEN?

Dingen die we niet hebben voorzien, lossen we direct op. Met de doelstelling van de klant in ons achterhoofd zoeken we naar de passende oplossing, sommige dingen kom je immers ook pas tegen op locatie. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat iedereen doet waar hij goed in is, zodat mensen in hun kracht werken. Wanneer zich een uitdaging voordoet op culinair gebied, dan vraag ik de chef-kok om mee te denken. Wanneer iets op mijn pad komt waar facilitaire kennis voor nodig is, dan vraag ik mijn facilitair collega. Samen lossen we het op, waarbij ik de doorslag geef en de doelstelling van de klant in mijn achterhoofd houd.


WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

De basis moet goed zijn, de verassingselementen creëren het wauw-effect. De basis begint bij de gastvrijheid die de gasten beleven op het evenement. Onze eigen oproepkrachten leveren hier een grote bijdrage in en zijn daarmee ook de kracht op onze evenementen. Mensen worden gastvrij ontvangen op de parkeerplaats, aangekeken als een biertje wordt ingeschonken en vriendelijk te woord gestaan daar waar gewenst. Dat vind ik heel erg belangrijk. Daarnaast is een goede kwaliteit van het eten en drinken belangrijk, want van hongerige gasten wordt niemand vrolijk. Samen met de klant en onze eigen koks proberen we op het gebied van F&B iets passends en iets verrassends neer te zetten, altijd op maat. Onze eigen catering met onze eigen koks is iets waar we trots op mogen zijn en waar we ook altijd goed mee scoren, zij zorgen ervoor dat onze basis goed is en als Event Organiser kan ik daarop vertrouwen!


Verassingselementen die het wauw-effect creëren zijn bij elk event anders. Soms is het een verassing voor de klant als hij ervaart hoeveel hij wordt ontzorgt in de voorbereiding, dat er echt met de klant wordt meegedacht om de doelstelling te halen. Soms doen we dat door veel materialen van de klant te gebruiken in de aankleding van het event, zodat je echt weet dat je bij de desbetreffende klant bent geweest. Wanneer je op vlakken alles goed hebt doordacht en gezamenlijk een doel nastreeft, dan zorgen alle details ervoor dat het evenement een top evenement is!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Gezelligheid met familie en vrienden staat centraal. Avondje uit, lekker eten en drinken en vooral veel lachen. Daarnaast luister ik graag naar goede muziek en zet ik graag de platenspeler aan. O.a. Bruce Springsteen, The Rolling Stones, Eddie Vedder en Johnny Cash zijn regelmatig te horen bij mij in de woonkamer.

SPEED-DATE MET LOTTE

Stad of platteland? Platteland

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Kroeg

Bier of wijn? Wijn

Pizza of Sushi? Pizza

Film of serie? Serie

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld