LEONIE, EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op dinsdag 25 april door Event Creators

Event Creators heeft expertise in huis om elk event van de grond te tillen. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spé. Iedereen heeft een andere achtergrond, maar wel diezelfde hardworking mindset. Verder gaan dan de verwachting. Vandaag stellen we je voor aan Leonie van de Beek-Wubbolts.

LEONIE VAN DE BEEK-WUBBOLTS IN EEN ZIN

Een probleemoplossende en ijverige werkmentaliteit met humor als hele belangrijke factor. 


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Na 6 jaar als Event Organiser gewerkt te hebben in de uitvoer van onze evenementen, zit ik sinds december op de binnendienst en ondersteun ik mijn collega’s met het bedenken, opzetten en voorbereiden van hele gave events.


WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Ik wil graag weten waarom de klant wil investeren, de vraag achter de vraag achterhalen en wat hen maakt tot wie zij zijn.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

De afwisseling in werkzaamheden. De ene ochtend zitten we in een brainstorm voor de opzet van een bijzonder personeelsevent op Vliegveld Twenthe, de andere ochtend begin ik met het zo efficient mogelijk inkopen van alle benodigdheden daarvoor. Daarnaast vind ik het heerlijk dat ik zo af en toe de Event Organisers kan helpen bij de uitvoer van een event. Daar zie je dan dat alles samen komt en dat de opdrachtgever én de gasten echt aan het genieten zijn van hun event.

WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

In 2016 ben ik zo’n half jaar bezig geweest met de voorbereidingen van een groot relatie event voor een klant waarbij er niet alleen een rondleiding door het bedrijf werd gegeven, maar waar de gasten aan het eind van de rondleiding in een prachtig ingerichte tent terecht kwamen. Dit event klopte tot in de puntjes. Alles was zo mooi ingericht dat je niet eens doorhad dat je in een tent stond. In totaal zijn we ruim 5 weken operationeel bezig geweest van het daadwerkelijk opbouwen van de tent, tot de details in het bloemwerk. We hebben hier zeker laten zien wat Event Creators, samen met haar partners, in huis heeft!


WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Als álles klopt en als wij als Event Creators verder kunnen gaan dan de verwachting. Uiteindelijk zetten wij een ‘beleving’ neer. Ik vind het gaaf als de opdrachtgever tijdens het event zelf dit ook zo beleefd, zich totaal ontzorgd voelt en met een glimlach van oor tot oor kan genieten van zijn/haar event.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Ik houd ervan om zelf ook verbaasd te blijven. Ik reis graag waarbij ik ter plekke bedenk of het links- of rechtsaf gaat. Daarnaast houd ik van een fanatiek potje volleybal of tennis en zoek ik vaak de gezelligheid op om onder het genot van een wijntje bij te kletsen.


SPEED-DATE MET LEONIE

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Theater

Bier of wijn? Wijn

Pizza of Sushi? Sushi

Film of serie? Film

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld