Blog

KIRSTEN, EVENT ADVISOR

Geplaatst op donderdag 31 augustus door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week maakt u kennis met onze Kirsten.

KIRSTEN WAANDERS-SCHOLTEN IN EEN ZIN

Een enthousiaste, hardwerkende, ruimdenkende, eigenwijze en eerlijke persoonlijkheid, die geniet van het leven en het niet kan laten andere mensen ervan te overtuigen hoe mooi iets is of kan zijn.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik ben in 2003 begonnen bij De Methoeve als medewerker sales. Tussen 2006 en 2009 heb ik een klein uitstapje gemaakt naar de Evenementenhal om vervolgens in 2009 weer terug te keren bij Event Creators als Event Advisor. Inmiddels alweer 8 jaar op deze heerlijke stek…. die dit najaar nóg mooier wordt.


WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Hebben jullie even? ;) Er zijn heel veel vragen die we stellen om de pijnpunten en kaders bij klanten op tafel te krijgen en een goed advies te kunnen geven. Maar het belangrijkste is toch wel de drijfveer. Waar staat men voor, wat wil men uitstralen, waar wil men naartoe en wat is dat waard.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

De diversiteit vind ik geweldig. Enerzijds vaste klanten die je moet blijven verrassen en binden, anderzijds nieuwe potentiële klanten die je nog moet overtuigen van je kunnen. Daarbij weet ik echt nooit precies wat er op een werkdag voorbij gaat komen, dat is moeilijk plannen maar maakt het ook zo ontzettend leuk!

WAT IS HET MOOISTE EVENEMENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

*En toen bleef het stil* Dat is een moeilijke zeg! Maar een event hoeft mijn inziens in ieder geval niet perse groot te zijn om mooi en bijzonder te zijn. Een mooi event gaat wél verder dan de verwachting. Voor de gast die het event beleeft maar ook voor de klant die zijn verwachting relateert aan onze bevestiging.


WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Als we na afloop van het event, terugkijkend naar de doelstellingen en kaders die we in de beginfase opgesteld hebben, kunnen concluderen dat de value for money optimaal is!


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Allereerst zoveel mogelijk tijd besteden aan mijn gezin. We hebben 3 prachtige zoons waarmee ik veel wandel en fiets. Daarnaast loop ik af en toe hard, speel ik een potje handbal bij de recreanten van DSVD (waarbij de derde helft niet mag ontbreken) en vermaak ik me samen met mijn man Michel in en rondom onze nieuwbouwwoning met heel veel klusjes. Ik kan mezelf ook uren bezighouden met het zoeken van dé match op het gebied van onze jaarlijkse vakanties. Veel research, plusjes en minnetjes verzamelen, overtuigd zijn van de beste keuze en dan kan de grote voorpret beginnen!


EEN FILM OVER JOUW LEVEN, HOE GAAT DIE ERUIT ZIEN?

‘The optimist’ met als subtitel ‘Sometimes you win, Sometimes you learn’. En het wordt een film met heel veel humor en een happy end want daar word ik blij van! Morgan Freeman speelt de hoofdrol. Een sterke persoonlijkheid, met principes, eigenzinnig, spiritueel, humor en de drive om nieuwe dingen te proberen, zelfs nu hij bijna 80 is.


SPEED-DATE MET KIRSTEN

Stad of platteland? Platteland tussen de steden. Het beste van 2 werelden!

Zaterdag of zondag? Zaterdag, dan komt de zondag nog ;)

Theater of bioscoop? Theater

Bier of wijn? Wijn!

Pizza of Sushi? Sushi

Film of serie? Serie, maar reality-tv scoort nog beter in mijn kijkcijfers.

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld