JETZE, TECHNISCH 3D TEKENAAR

Blog

Geplaatst op woensdag 14 maart door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Jetze!

JETZE VELTMAAT IN ÉÉN ZIN:

Ik ben een vriendelijke, nauwkeurige en gedreven collega die bij Event Creators graag wil groeien als persoon en professional.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik ben begonnen als oproepkracht en heb al een aantal mooie evenementen mee mogen draaien. Sinds oktober 2017 werk ik als technisch 3d tekenaar. Ik maak 3d weergaven van de te organiseren events. Dit zorgt er enerzijds voor dat de klant een goed beeld krijgt bij ons concept, en anderzijds maakt dit het werk van interne teams makkelijker.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Het visualiseren van plattegronden geeft veel beleving. Ik wordt steeds handiger in het opstellen van eventvisuals en merk dat dit een belangrijk onderdeel is van onze conceptpresentaties. Op het moment haal ik veel plezier uit het onderzoeken en leren van de geavanceerdere functies van programma. Met deze functies kan ik ons facilitaire en uitvoerende team beter ondersteunen. Wat mijn werk zo mooi maakt, is dat ik een situatie visueel maak, die nog niet is gecreëerd. We geven opdrachtgevers alvast een kijkje in hun event. Als je vervolgens hoort dat de klant onder de indruk is van de visuals, geeft dat een goed gevoel. Ik vind het ook prettig dat ik de tijd en ruimte krijg om me te ontwikkelen. Event Creators hecht waarde aan de ontwikkeling van jong talent. 

Daarnaast is het leuk dat ik mijn tekenbureau zo nu en dan kan achterlaten en mee kan helpen op de events zelf.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Voor mij zit dat niet in één ding, een top event is een event waarin alles klopt en past. Wanneer je de volgende dag wakker wordt en denkt; wat was gisteren leuk, ik kan niet wachten tot de volgende editie, dan weet je dat het een top event was.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Naast mijn werk volg ik de deeltijdopleiding Facility Management aan het Saxion in Deventer, dus mijn week zit meestal redelijk vol gepland. Minimaal eenmaal per week ben ik op het prachtige Zandeinde in Lemele te vinden om een balletje te trappen met mijn ploeggenoten op de voetbaltraining. Daarnaast spelen we op zaterdag onze wedstijden. Ook staat er meestal wel een vergadering ingepland voor de jeugdclub waar ik leiding ben of van Stichting Dibbes. Deze stichting heb ik samen met mijn vriendengroep opgericht. Tweemaal per jaar organiseren wij een festival in Lemele. Het oudejaarsfeest en het Lemele City BBQ Festival. In het weekend mag ik ook graag erop uit met mijn vrienden of vriendin, naar een kroeg, een feest, een festival, een terrasje, een weekendje weg, enzovoort. Als het maar gezellig is!


ALS ER EEN FILM OVER JOUW GEMAAKT WORDT, HOE ZOU DIE FILM DAN HETEN?

Als titel kies ik dan voor The Midnight Rambler, vernoemt naar een nummer van mijn favoriete band The Rolling Stones. Dit omdat ik in het weekend en in mijn vakanties graag tot diep in nacht wakker blijf en feestjes afzwerf (alhoewel The Stones het op een heel ander verhaal baseren). Als acteur zal ik dan kiezen voor Matthew McConaughey.

SPEED-DATE MET JETZE

Stad of platteland? Beide hebben een aantrekkingskracht maar het platteland is mijn thuis.

Zaterdag of zondag? Zaterdag, lekker naar de voetbal, vervolgens de derde helft en dan s ’avonds op stap.

Theater of bioscoop?  Theater. Tussen het kijken van een film in de bioscoop of thuis zit voor mij niet zoveel verschil, op de popcorn na dan.

Bier of wijn?  Bier

Pizza of sushi?  Pizza

Film of serie?  Dat ligt aan de film of de serie, als het een goede film of serie is kijk ik het!

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld