Blog

ELSEMIEK, EVENT ADVISOR

Geplaatst op donderdag 08 februari door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week een kijkje in de werkzaamheden en het leven van Elsemiek!

ELSEMIEK IN DRIE KERNWOORDEN:

Leer mij kennen als een goedlachse, bevlogen en bovenal enthousiaste collega. Of maak er maar 4 van, want ik ben dol op avontuur. Saai binnen de lijntjes kleuren is niet aan mij besteed.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Toen ik het laatste jaar van mijn HBO studie ging afronden met een afstudeerstage, leerde ik Event Creators kennen. Vanaf dag één heb ik dit bedrijf als een warm bad ervaren. Na het succesvol behalen van mijn stage en scriptie, vervolgde ik mijn carrière bij Mooirivier Hotel & Congres te Dalfsen. Na een aantal maanden nam ik daar afscheid, omdat mijn hart en passie er niet lag. Toen Jan Hein in januari 2016 contact met mij opnam en liet weten dat hij het team graag wilde uitbreiden met mij in de sales voelde dat als thuiskomen. Eenmaal een Event Creators hart, altijd een Event Creators hart. Zo werk ik inmiddels alweer 2 jaar vol enthousiasme aan spraakmakende events. Onder mijn verantwoordelijkheid wordt het gehele voortraject van de uit te voeren events gecoördineerd. Ik help en ondersteun het sales team in het bedenken, opzetten en voorbereiden van hele gave events. Daarnaast sta ik veel in contact met onze leveranciers en relaties. Samen met hen draag ik zorg voor een grandioos event. Van een volledig ingerichte feesttent tot aan het boeken van een BN’er als verrassingsartiest. Mijn daginvulling bij Event Creators veranderd net zo snel als het weer.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Als ik een briefing ontvang, draaien mijn radars op volle toeren. Bij Event Creators is het een streven een verhaal te creëren wat écht bijblijft, een verhaal dat DNA van de opdrachtgever ademt. Een event waar nog maanden over nagepraat wordt. Als je daar je steentje aan mag bijdragen, snap je dat ik niets te klagen heb. De variatie in events spreekt mij ontzettend aan. Ben ik de ene dag bezig met de voorbereiding van een 100-jarig jubileumfeest, zet ik de volgende dag mijn voelsprieten aan voor nadenken over de invulling van een medewerkersfestival. Wij krijgen een uniek kijkje achter de schermen bij prachtige bedrijven. Dat maakt wel dat je extra enthousiast raakt over de cases waar je mee bezig bent. Elke dag met een club van gemotiveerde en (knots)gekke collega’s samenwerken aan prachtige projecten voor onze klanten.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Bij elk event wordt er met zorg en aandacht op een professionele manier gekeken hoe alles het beste ingezet kan worden. Samen met het salesteam de input van een klant weten te vertalen naar een spraakmakend concept voor live communicatie. Met onze opdrachtgevers werken aan de grotere strategische ambitie. Op die manier wordt een event in mijn ogen echt waardevol.


WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

De uitvoer is een prachtig aspect van de evenementenwereld. Hetgeen waar je samen met het team wekenlang druk mee bent geweest. De plek waar draaiboeken tot leven komen. Alles wat je in je hoofd bedacht hebt en op papier hebt gezet,, komt samen. Dat is een super gaaf gevoel. Er zijn natuurlijk uitschieters van events die me bij zijn gebleven; waaronder een groot festival op Vliegveld Twenthe, een heel bijzonder 400-jarig jubileum van de Grolsch of een gaaf themafeest waarbij alles tot in de puntjes geregeld was. Wekenlang ben je daar druk mee, en dan op die éne dag, moet alles kloppen.


WAT DOE JIJ ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Als ik niet met events bezig ben, weet ik mijn eigen feestjes te vieren. Gezelligheid met vrienden staat centraal. Het leven overdenken in de kroeg, rondstruinen in een mooie stad of dansend op een festival met de zon in mijn gezicht resulteert bij mij in een glimlach van oor tot oor. Mijn hart maakt een dansje als ik op Schiphol sta voor een nieuwe verre reis. Het is zelfverrijking, grenzen opzoeken en nieuwe inspiratie op doen door mij onder te dompelen in nieuwe culturen. Is het niet in een ver land dan zoek ik wel avontuur op de hoek van de straat. Ik hou van nieuwe plekjes ontdekken in binnen- en buitenland, mijn backpack, lachen, goede happen, rode wijn en het leven vieren.


WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER ELSEMIEK:

Zuid-Afrika was een half jaar ‘thuis’ voor mij, in 2014 heb ik hier geleefd en gewoond. Als je nog invulling moet geven aan een vakantiebestemming, dit is gegarandeerd je beste keus! ;-)

SPEED-DATE MET ELSEMIEK

Stad of platteland? Het levendige van de stad en de natuur van het platteland.

Zaterdag of zondag? Zaterdag, uitslapen en vervolgens mijn dag vullen met leuke dingen.

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Rode wijn en op zijn tijd een speciaal biertje

Pizza of sushi? Pizza

Film of serie? Bij een goede serie op Netflix kan ik onafgebroken doorkijken tot ik een maand moet wachten op de volgende aflevering. Yes, hier spreekt een bingewatcher. Game of Thrones, Designated Survivor of Orphan Black, you name it. Een film met inhoud kun je mij ook voor strikken!

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@event-creators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld