ELLEN, EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op woensdag 29 maart door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Deze week staat Ellen in the spotlight.

ELLEN VOLLENBROEK IN ÉÉN ZIN:

Maak kennis met mij als een gedreven en toegankelijke Event Advisor en ervaar hoe aanstekelijk enthousiasme kan werken.


WAT IS JE FUNCTIE EN HOE LANG WERK JE AL BIJ EVENT CREATORS?

Ruim 8 jaar Event Advisor bij Event Creators


WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Ik wil graag weten waarom de klant wil investeren, de vraag achter de vraag achterhalen en wat hen maakt tot wie zij zijn.


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Ik krijg altijd een kijkje in de keuken bij mooie, gepassioneerde bedrijven. Het is mijn taak om een toegevoegde waarde te bieden in live, online en print communicatie. Onze inzet leidt veelal tot events met blije, ontspannen gezichten en veel plezier. Daar draait het in het leven uiteindelijk om.

WAT IS HET MOOISTE EVENT WAARAAN JE HEBT MEEGEWERKT?

In de afgelopen jaren heb ik een bijdrage mogen leveren aan ruim 500 uiteenlopende events, waarbij eigenlijk ieder event je energie geeft dat soms in hele kleine dingen zit. Om hier een uit te kiezen, blijkt een lastige opgave, echter heb ik wel recent met heel veel plezier samen met de familie Seesing het jubileum van Reiger Suspensions mogen voorbereiden. Op een no-nonsens wijze heb ik in co-creatie met hen een passend programma bedacht dat dit weekend op de agenda staat. Hun passie, nuchterheid en het vertrouwen dat ik van hen kreeg maakte dat ik telkens weer uit keek naar onze afspraak. 


WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Een event waarbij we een match hebben kunnen maken waarbij de doelstelling behaald wordt, knelpunten kunnen tackelen, ons advies kunnen laten spreken en uiteindelijk een geweldige uitvoering door onze gedreven collega`s van schoonmaak tot Event Organiser die de klant helemaal begrijpen.


WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Als ik niet carpool dan stap ik op mijn fietsje vanuit Weerselo naar Denekamp en zoek ik ontspanning in de tuin, houd ik op zijn tijd van een speciaalbiertje met familie, qualitytime met vrienden en ga ik graag de natuur in met de camera. Eens in de week doe ik vrijwilligerswerk bij Zorggroep Sint Maarten om in contact te komen met de ouderen van nu. Zo nu en dan tover ik de backpack weer tevoorschijn en ga ik op zoek naar het onbekende. Dat geeft mij een echte adrenalinekick!


MOCHT ER EEN FILM OVER JOUW GEMAAKT WORDEN, HOE ZOU DEZE FILM DAN HETEN?

Dan zou de film de volgende elementen bevatten: de humor en fratsen van Cool Runnings, het avontuurlijke uit the Bucket List en de kwetsbaarheid van Intouchables. De film kent hoogtepunten in Nepal, de kijker komt in contact met de overweldigende natuur in Zuid Afrika en eindigt op Lombok. Omar Sy zal ik vragen de hoofdrol te spelen en Bruce Springsteen zal de achtergrondmuziek gaan verzorgen.

SPEED-DATE MET ELLEN

Stad of platteland? Platteland en een tweede appartementje in de stad is leuk ;)

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier

Pizza of Sushi? Sushi

Film of serie? Film

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld