FLEUR, EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op woensdag 05 juni

Event Creators is dé specialist in live communicatie en heeft alles in zich om van elk event een onvergetelijk moment te maken. Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders in spe. Elke Event Creator heeft dezelfde drive in zich om iets speciaals neer te zetten. Graag geven wij je een kijkje in onze keuken, we stellen je daarom vandaag voor aan Fleur Fransen

FLEUR IN ÉÉN ZIN:

Enthousiast, spontaan en iemand die houdt van mensen om zich heen. Daarnaast wil ik graag weten waar ik aan toe ben en heb ik graag de touwtjes in handen.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Na een aantal maanden gewerkt te hebben als accountmanager voor onze beurzen in Duitsland, vervul ik nu de functie van Event Advisor. Wij zorgen dat de wensen en ideeën van de klant worden omgezet naar een event. Vaak is dit niet een event an sich, maar een heel communicatietraject waarin we samen met de klant doelstellingen bepalen. Het evenement is hier dan maar een onderdeel van. We willen graag dat zo’n traject ook rendeert op de langere termijn.

WELKE VRAGEN WIL JE BEANTWOORD HEBBEN OM EEN STERK CONCEPT TE KUNNEN VORMGEVEN?

Ik wil precies weten wat er gaande is in het bedrijf. Hoe voelen mensen zich? Welke cultuur heerst er? Wat kan er beter? Wat gaat er eigenlijk al heel goed? Waar worden werknemers nou écht gelukkig van? En wat wil je dat de mensen zeggen als ze de parkeerplaats afrijden na een event?
Een concept zetten we dus niet zomaar neer, we willen eerst heel goed weten met wie wij aan tafel zitten en wat precies de behoefte is. Op die manier hopen wij een steentje bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Je mag bij zoveel verschillende bedrijven en huishoudens een kijkje in de keuken nemen. Elk bedrijf, elke sector en elke regio in Nederland is totaal verschillend. Je hebt telkens met andere type mensen te maken en dat is super afwisselend en uitdagend! De ene dag heb je een gesprek met een bruidspaar en de andere dag zit je bij een hoofdkantoor van een groot bedrijf aan tafel. Van een feest of event wordt (bijna) iedereen enthousiast, dus hoe leuk is het om hier de hele dag mee bezig te zijn? Een keer samen sparren?

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

Meestal weet de klant van tevoren natuurlijk wat er gaat gebeuren. Toch hopen we dat er voor iedere gast op het event (dus ook de organisatie) een WOW factor in zit. Iets wat ze niet verwachten en wat zelfs de organisatie zal verbazen. De klant moet over een jaar nog met vol enthousiasme kunnen praten op een verjaardag over dat ene geweldige evenement, feest of avond.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Ik lijk heel sportief omdat ik hardloop, hockey en tennis. Dit doe ik alleen maar zodat ik in het weekend lekker kan eten en borrels kan drinken met vrienden. Daarnaast vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan; ik probeer elk jaar in ieder geval een keer naar de zon te gaan en een keer te gaan skiën. Tijdens de zonvakantie verlies ik me vaak in een goed boek en tijdens de wintersport vind ik de après-ski vaak net zo leuk als het skiën zelf!

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER FLEUR:

Dat ik volgend jaar juni ga trouwen met Frank! Als Event Advisor vind ik het natuurlijk helemaal geweldig om mijn eigen ‘event’ vorm te geven. De belangrijkste voorbereidingen zoals de datum, muziek, locatie en fotograaf zijn inmiddels geregeld. Verdere details komen allemaal nog, maar daar hebben we gelukkig nog een jaar de tijd voor.

SPEED-DATE MET FLEUR:

Stad of platteland? Stad
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop
Bier of wijn? Wijn
Pizza of Sushi? Sushi als voorgerecht en pizza als hoofdgerecht


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!