RENÉE, STAGIAIRE ONLINE MARKETING

Blog

Geplaatst op donderdag 22 februari door Event Creators

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Renée vertelt over haar start bij Event Creators.

VERTEL EENS, WIE BEN JE?

Mijn naam is Renée Geerdink, 25 jaar en ik ben opgegroeid in Ootmarsum. Buiten het siepelstadje heb ik ook op andere mooie plekken mogen wonen. Utrecht, Tilburg, Enschede en Glasgow staan op dit lijstje en ik heb nu een plekje bemachtigd dichtbij Weerselo. Enkele jaren geleden ben ik gestart aan de opleiding Communicatie – International Events & Music Entertainment Studies in Tilburg en ik ben inmiddels begonnen met afstuderen bij Event Creators.


WAAROM HEB JE VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS GEKOZEN?

Heel eerlijk, ik zie er al bijna vier jaar tegenop om te beginnen met mijn scriptie. Mijn stagebedrijf moest dan ook voldoen aan enkele eisen. Ik wilde graag in de eventbranche afstuderen op een plek waar ik mij op mijn gemak voel. Vijf dagen in de week aan een scriptie werken is niks voor mij, ik doe graag iets waar ik voldoening uit kan halen en ik wil vooral meer ervaring opdoen in het werkveld. Via een oproepkracht van Event Creators ben ik in aanraking gekomen met het bedrijf. Na deze ervaringen te hebben gehoord, was ik vrij snel enthousiast en heb ik een sollicitatie gemaild. Ik kon vlot op gesprek komen bij Rolien en kreeg een gave stageplek aangeboden. Super fijn! Momenteel ben ik drie dagen in de week ondersteunend voor Rob bij de online marketing van Event Creators. De rest van de dagen werk ik verder aan mijn scriptie.

HOE ZIET EEN WERKDAG ER VOOR JE UIT? 

Een paar weken geleden ben ik begonnen met mijn stage bij Event Creators, waar ik overigens erg tevreden over ben. Het vertrouwen was er al heel snel en ik heb al veel mogen leren en doen. Het is heel fijn dat ik mag meedenken en dat mijn mening en input serieus genomen wordt. Ik hou mij voornamelijk bezig met nieuwe teksten schrijven en content bedenken voor de website en de social media kanalen. Daarnaast hou ik mij bezig met vormgeving, andere ondersteunende taken en ben ik bezig met mijn onderzoek. Ik zit nog in het begin van mijn stage, maar ik weet zeker dat ik nog meer taken en verantwoordelijkheden zal krijgen en ook op de events een rol zal gaan spelen.


ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Zeker! Het is nog vroeg, echter kan ik nu al zeggen dat Event Creators een bedrijf is die de tijd voor je neemt en je ondersteunt in alles wat je doet. Iedereen is ontzettend behulpzaam en het team is super enthousiast. Het zijn stuk voor stuk harde werkers. Het begin is altijd even wennen, maar ik heb het gevoel dat ik mij hier prima ga vermaken de komende maanden.

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem bij interesse contact op door te mailen naar personeelszaken@eventcreators.nl. 

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld