NIENKE, STAGIAIR EVENT ORGANISER

Blog

Geplaatst op woensdag 11 december

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan én krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Nienke vertelt over haar tijd bij Event Creators.

VERTEL EENS, WIE BEN JE?

Hallo allemaal! Ik ben Nienke van Zutphen, 21 jaar oud en woon in het mooie Oldenzaal. Ik studeer Tourism Management aan Saxion te Deventer. Inmiddels zit ik in mijn laatste jaar en loop ik mijn management stage nu bij Event Creators. Ik werk daarnaast ook al lange tijd bij Grand Cafe De Dominee in Oldenzaal. Als ik niet werk, ben ik graag met familie en vrienden, hou ik van een feestje en ga ik graag zoveel mogelijk op vakantie. De weekenden plan ik graag helemaal vol.


WAAROM HEB JE VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS GEKOZEN?

Doordat ik al een lange tijd werkzaam ben in de horeca werd ik gevraagd door een vriendin om eens een evenement mee te draaien bij Event Creators. Dit zag ik als een kans om een keer iets anders mee te maken en ik zei meteen ja. Het was allemaal goed geregeld, en ik kwam meteen op een groot evenement aan het werk. Ik was omringd met andere leuke/enthousiaste oproepkrachten, waar ik meteen een klik mee had. Hierdoor werd ik enthousiast en nieuwsgierig naar meer. Ik wist al dat de horeca mijn interesse trok, maar door het werken bij evenementen wist ik dat ik daar ook graag mijn kennis in wil verbreden.

Kort daarna moest ik voor mijn opleiding kiezen wat ik wou doen. Een management stage of een minor. Voor mij was de keus erg makkelijk aangezien ik helemaal enthousiast was geworden over Event Creators (daarnaast vind ik het ook leuker om bezig te zijn dan dat ik in een klaslokaal zit). Na een fijn gesprek met Rolien waren voor mij de verwachtingen duidelijk en kon ik aan bij Event Creators aan de slag. Nu, 4 maanden later, ben ik nog steeds erg blij met mijn keuze.

HOE ZIET EEN WERKDAG ER VOOR JE UIT?

In de ochtend installeer ik me op een flexplek en pak ik een lekker kopje koffie. Ik verwerk en beantwoord mijn mails en bekijk mijn agenda wat er voor de dag op de planning staat. Dit zijn vaak werkzaamheden die gedaan moeten worden ter voorbereiding op de geplande events. 

Voordat het evenement echt kan beginnen moet er veel gebeuren in de voorbereiding. Ik hou mij bezig met het klantencontact, het maken van interne en externe draaiboeken, de personeelsplanning en de laatste puntjes op de i voor een evenement. Deze voorbereidingen tref ik allemaal op kantoor, waar naast hard werken ook altijd ruimte is voor een lolletje of gesprek. 

Nadat alle voorbereidingen zijn gedaan, is het tijd voor het evenement. Dan moet alles samen komen. Naast het werken op kantoor ben ik 's avonds of in het weekend zelf aan het werk op de evenementen. Wat we dan op kantoor hebben voorbereid, gaan we samen met het team realiseren. Zelf vind ik dit de leukste werkzaamheden.

ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Ik zou Event Creators zeker aanraden als stageplek. Je krijgt er veel ruimte om te groeien en vanaf het begin al veel verantwoordelijkheid. Je wordt serieus genomen in het team, en kan veel inbrengen. Daarnaast heeft Event Creators een groot team aan vaste- en oproepkrachten, wat zorgt voor veel gezelligheid op de werkvloer.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld