MAYKE, ASSISTANT EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op donderdag 29 maart door Event Creators

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Mayke vertelt over haar tijd bij Event Creators.

VERTEL EENS, WIE BEN JE?

Mijn naam is Mayke Neulen en ik ben vierdejaars Leisure Management student aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Ik ben 21 jaar en kom uit Heino, een dorp dichtbij Zwolle. Mijn tijd om af te studeren is aangebroken en ik ben de gelukkige die deze stageperiode bij Event Creators mag lopen. Ik vervul 32 weken lang de functie ‘Assistant Event Advisor’.


WAAROM HEB JE VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS GEKOZEN?

Ik was er al snel over uit dat ik wilde afstuderen in de evenementenbranche. Echter had ik nog geen idee waar. Mijn gedachtegang was: 'Óf ik wil bij een heel tof bedrijf in de Randstad, óf ik wil vast gaan netwerken bij een bedrijf in Zwolle’. Deze mindset werd verbroken vanaf het moment dat ik op de website van Event Creators terecht kwam. Na een hele leuke sollicitatie met Rolien en een gezellig kennismakingsgesprek met mijn toekomstige stagebegeleider Elsemiek was ik er snel over uit. Hier wil ik de komende maanden mijn tijd doorbrengen! Het is een erg toegankelijk bedrijf met een mooie uitstraling en oog voor detail.

HOE ZIET EEN WERKDAG ER VOOR JE UIT?

Na een uur met het OV te hebben gereisd, start ik bij De Methoeve als eerste met een bak koffie. Vervolgens installeer ik mij in het “glazen kantoor”, wat tevens ook het aanspreekpunt is voor klanten. Dagelijks ondersteun ik de Event Advisors bij het schrijven van voorstellen voor de klant en heb ik contact met leveranciers. Het komt ook geregeld voor dat ik met een collega mee op klantafspraak ga, dit bespaart tijd bij het overdragen van eventgegevens en hiermee ontwikkel ik mijn kennis en verken ik mijn interesse in het vak.


ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Ja, absoluut! Ik ben mega enthousiast over dit bedrijf. Omdat ik zelf een behoorlijk eind van Weerselo vandaan woon, gaat mijn wekker om 06.00 uur. Tot mijn verbazing stap ik zonder moeite mijn bed uit. Dat zegt genoeg, toch? Naast dat het werk mij goed bevalt, zijn de collega’s ook erg toegankelijk, enthousiast en behulpzaam. Event Creators is een bedrijf waar je jezelf kan ontwikkelen en je verantwoordelijkheid mag nemen. Naast de functie die ik nu vervul, worden stagiaires ook aangemoedigd om mee te kijken bij andere afdelingen om zo jezelf verder te ontwikkelen. Ik wordt betrokken bij interne meetings en voel me echt deel van het team. Als je van gezelligheid houdt zit je hier ook zeker op het juiste adres. Op naar nog een paar leerzame en gezellige maanden!

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem bij interesse contact op door te mailen naar personeelszaken@eventcreators.nl. 

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld