DIEDE, STAGIAIR (ONLINE) MARKETING

Blog

Geplaatst op donderdag 07 november

Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Diede vertelt over haar tijd bij Event Creators.

VERTEL EENS, WIE BEN JE?

Hallo! Ik ben Diede Bos ben 20 jaar oud en sinds mijn geboorte woonachtig in het mooie Geesteren. Ik zit momenteel in mijn laatste en 4e jaar van het Cibap waar ik de opleiding ruimtelijke vormgeving volg. Het laatste jaar van je opleiding en dat betekent afstuderen! En Event Creators is een uitstekend bedrijf waar ik dat kan gaan doen! 20 weken lang ben ik te zien bij Event Creators en ga ik er elke ochtend heen met veel plezier!


WAAROM HEB JE VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS GEKOZEN?

Organiseren en bedenken van familie feestjes, het vooruit plannen van leuke dingen op de agenda en creatief mee denken in een concept zijn wel echt de dingen die ik heel leuk vind om te doen. Mijn school biedt echter geen opleiding aan wat hier mee te maken heeft. Mijn eerdere stages heb ik gelopen bij een interieurarchitect en een etalagebureau. Omdat de evenementenwereld me heel erg aanspreekt, leek het me interessant om in deze branche stage te lopen. School bood me dit niet aan, en dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zelf gaan zoeken. Na wat speurwerk kwam ik Event Creators tegen en dacht ik; Hier wil ik stage lopen!

En waarom nou Event Creators? Door de vele mooie cases en verhalen die op de website staan werd ik gelijk enthousiast. Gelijk even toegevoegd op facebook en daar zag ik ook prachtige foto’s voorbij komen. Wat goede fotografie wel niet met een persoon doet. Op de website zag ik dat Event Creators altijd op zoek is naar HBO talent. Aangezien ik op dit moment een MBO opleiding volg, maar hierna wel door wil stromen naar het HBO, heb ik besloten om toch te schrijven. Ik viel bijna van mijn stoel van blijdschap toen ik een mail kreeg met een uitnodiging. Na een fijn gesprek kreeg ik een week later het bericht dat ik stage mocht komen lopen op de afdeling Marketing & Communicatie. Wat mooi!

HOE ZIET EEN WERKDAG ER VOOR JE UIT?

Het is al weer een paar weken geleden dat ik ben begonnen met mijn stage bij Event Creators. Mijn 1e week was gelijk een goede binnenkomer, direct op mijn 1e werkdag stond er een personeelsfeest op de planning. Daar had ik natuurlijk super veel zin in. Een goede manier om al je nieuwe collega’s beter te leren kennen! Na deze overweldigende dag op kantoor en de aansluitende feestavond, kon ik s ‘avonds gelijk door naar mijn bed. (Wat meu, wat meu 😉).

Mijn werkdag start met een check van mijn mail en het bekijken van de taken die ik nog af moet maken daarna ga ik aan de slag met allerlei verschillende opdrachten. Cases klaarzetten voor op de website, meedenken in creatieve concepten en het vormgeven van allerlei zaken m.b.t een event of doelgroep. Het is heel erg fijn dat je input erg serieus wordt genomen en dat je echt als een collega wordt gezien. Naast het volledig meewerken op de marketingafdeling, ben ik hier natuurlijk ook om met mijn eindopdracht bezig te gaan voor school. Door goede communicatie heb ik voldoende tijd voor beide opdrachten.

ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Oh ja! Zeker weten! Je komt hier niet om 20 weken je tijd uit te zitten maar je wordt echt meegenomen in het bedrijf. Zoals ik al eerder aan gaf word je mening echt gehoord en ben je net zo belangrijk als iemand anders in het bedrijf. Het team van Event Creators is ook echt geweldig! Er wordt met veel plezier en passie gewerkt aan events. Er wordt flink gelachen en geouwehoerd en Event Creators zit vol met gezelligheid. Met het jonge team voel je je hier snel thuis!

Heb je interesse in de evenementenwereld? Dan is Event Creators the place to be! Op verschillende functies binnen de organisatie zijn stageplekken beschikbaar. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Ik raad elke stagiaire aan om hier voor een afstudeerstage of een meewerkstage. Een beter bedrijf die het beste in jou naar boven kan halen ga je niet vinden.

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem bij interesse contact op door te mailen naar personeelszaken@eventcreators.nl.

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld