JORN, EVENT ADVISOR

Blog

Geplaatst op dinsdag 13 november door Event Creators

Ons team bestaat uit specialisten: strategen, creatievelingen, culinaire entertainers, adviseurs en uitvoerders. Om u een beter beeld te geven van onze organisatie en collega's, laten we u regelmatig kennis maken met een van onze toppers. Jorn versterkt sinds oktober ons team en we stellen hem graag aan jullie voor.

JORN OOSTERVELD IN ÉÉN ZIN:

Sociale enthousiasteling die houdt van een uitdaging.

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS? 

Sinds begin oktober vervul ik de functie Event Advisor. Als Event Advisor geven we vorm aan de ideeën van de klant. We bedenken unieke concepten om gewenste doelstellingen te realiseren. Hierin verwerken we de meest sprekende kenmerken zodat het naast uniek ook een persoonlijk event wordt.

EN? HOE BEVALLEN DE EERSTE WEKEN? 

Mijn eerste periode bij Event Creators bevalt erg goed. Ik werk met leuke collega’s en we krijgen als team veel vrijheid om mooie events neer te zetten. De plannen voor het komende jaar zitten in een afrondende fase. Omdat we werken in zelfsturende teams, zijn we ook zelf verantwoordelijk voor de invulling van het jaarplan en doelstellingen. Fijn dat ik ook hier nog in mee kan denken.

Ik heb veel contact met partijen die iets willen vieren. De redenen zijn erg uiteenlopend. Het ene moment bel je met een bedrijf dat een bedrijfspand feestelijk wil openen, en het andere moment zit ik in afspraak en bespreken we de invulling van een geheel verzorgd personeelsfeest. Wat me daarin bevalt, is dat we nooit twee keer hetzelfde event inzetten. Elk uitvraag is anders, en dit vertalen we door in creatieve concepten. Goed luisteren en de juiste vragen stellen is hierin essentieel.

Een vertrouwde omgeving achter je laten en een nieuwe uitdaging aangaan is niet zonder risico’s. maar op dit moment ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt. We hebben een leuk team, zijn gevestigd op een mooie locatie en ben er van overtuigd dat we vanuit Weerselo nog vele sterke events kunnen creëren.

WAT MAAKT EEN EVENT IN JOUW OGEN EEN TOP EVENT?

De klant moet overdonderd zijn van alles wat we hebben neergezet. Niet alleen de vooraf bepaalde doelstellingen moeten behaald zijn, maar ook de verwachtingen die we geschept hebben moeten zijn overtroffen.

Daarnaast laat een top event zich niet in 1 moment vangen. De hele weg naar het event en de stappen die daar gemaakt worden, bepalen de uiteindelijke impact van het evenement. Over een top event wordt nog jaren nagepraat.

WELK EVENT HEEFT TOT NU TOE DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT? 

Ik heb al bij een aantal mooie events meegekeken. Het 100-jarig jubileum van De Monnik Dranken te Oldenzaal heeft de meeste indruk gemaakt. Er is daar zoveel meer gedaan dan alleen feestvieren. Een geweldig traject met als hoogtepunt een week lang live-communicatie voor uiteenlopende doelgroepen. Op een braakliggend stuk land op het industrieterrein is een geweldige evenementenlocatie gecreëerd. Zes dagen feest voor verschillende doelgroepen met een bijpassend beurs- en podiumprogramma. Live-communicatie in zijn sterkste vorm.

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

In mijn vrije tijd sport ik graag. Bij NEO in Borne trap ik een balletje in de kelderklasse en ben 2 avonden in de week te vinden op de tennisbaan. Sinds kort ben ik trotse eigenaar van een mooi huis in Hengelo. Hier zijn we momenteel volop aan het klussen. Als de tijd het verder toelaat, ben ik te vinden in de lokale horeca met vrienden en vriendin.

Zondag draait het om voetbal. ’s Ochtends trappen we zelf een balletje, om vervolgens lang na te praten over wat er allemaal wel niet beter kon. Tijdens de thuiswedstrijden van Fc Twente ben ik te vinden op de tribunes, dat begint langzaam aan ook steeds meer op de kelderklasse te lijken!;)

ALS ER EEN FILM OVER JE LEVEN GEMAAKT WORDT, HOE ZOU DIE FILM DAN HETEN?

‘The Wolf of Gunnerstreet’. Een Twentse ‘light’ variant op de Amerikaanse kaskraker. Voordat er een heel raar beeld bij me gevormd wordt, leg ik deze keuze graag even uit. Het is niet zo dat ik alle normen en waarden overboord gooi en alle regels aan mijn laars lap. Wel ben ik van mening dat het soms anders mag gaan dan de gevestigde weg. Ook zonder agressieve verkooppraat en een scala aan fraudezaken kun je iets heel moois bereiken. Events die iets teweeg moeten brengen, moeten zich ook onderscheiden van de massa. Inlevingsvermogen en creativiteit zijn sterke eigenschappen van ‘The Wolf of Gunnerstreet’. Leonardio Di Caprio mag de hoofdrol spelen, kan hij zijn imago nog een beetje bijschaven.

SPEED-DATE MET JORN

Stad of platteland? Stad

Zaterdag of zondag? Zaterdag

Theater of bioscoop? Bioscoop

Bier of wijn? Bier

Pizza of sushi? Sushi

Film of serie? Serie

Event Creators

KOM MEER OVER  ONS TE WETEN

CONTACT


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld