EC ACADEMY: MICK

Blog

Geplaatst op woensdag 29 september


Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Mick vertelt over zijn tijd bij Event Creators.

VERTEL EENS IETS OVER JEZELF

Ik ben Mick Engelbertink, een 25 jarige Oldenzaler en horecaman. Na de middelbare school ben ik in Enschede gestart met de opleiding Sport & Bewegen niveau 4. Vanwege vele blessures heb ik Sport & Bewegen afgerond met een niveau 3 diploma met enkele niveau 4 vereisten. Na het behalen van dit diploma heb ik mij aangemeld voor de Fasttrack Hospitality Management aan het ROC in Almelo. Tijdens deze opleiding was het mogelijk om een HBO Module te volgen, waardoor ik op het NHL Stenden het eerste jaar over kon slaan. Mijn huidige studie International Hotel Management kan ik dus in 3 jaar afronden. 

Naast mijn stage bij Event Creators, werk ik op de zaterdagen bij Heisterkamp Wijnkopers in Ootmarsum. In mijn vrije tijd voetbal ik bij V.V. Oldenzaal en gooi ik zo nu en dan eens een pijltje of pool ik in het café.


WAAROM HEB JE VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS GEKOZEN?

De keuze was vrij makkelijk. Voor mij waren een paar zaken belangrijk: Twente, uitdaging, vernieuwend, een bekend bedrijf, horeca gerelateerd en eerdere reviews van leraren en studenten.

Aan de hand van deze randvoorwaarden ben ik gaan zoeken naar bedrijven die bekend waren bij NHL Stenden. Er kwamen slechts 4 bedrijven naar voren, vanwege het geringe aanbod in Twente. Hiervan was Event Creators voor mij de beste keuze. Event Creators had een vacature openstaan die mij heel erg trok. Het was een vernieuwende en uitdagende positie waarin ik veel kan leren. Daarnaast kreeg ik direct het gevoel dat je er als stagiaire écht toe doet en ook begeleid wordt zodra dat nodig is. Vooral de begeleiding gaf voor mij de doorslag. Ik heb zin om mij in de komende periode te ontwikkelen!

ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Ja! Ik kan Event Creators zeker aanraden als stageplek. Naast de goede begeleiding, heb ik ook mijn eigen taken en word ik voldoende losgelaten. Het werkt hier zo: Je krijgt zoveel verantwoordelijkheid als je zelf wilt en aankan, hierdoor bepaal ik in principe zelf hoeveel verantwoordelijkheden ik op me neem. De onderlinge sfeer is informeel en gezellig. Er hangt een hele fijne sfeer binnen Event Creators. Iedereen wil meters maken voor elkaar. Er is voldoende ruimte om mezelf te ontwikkelen als beroepsprofessional, maar ook als persoon. Kortom een hele fijne plek!

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER MICK

Ik heb een half jaar in Londen gewoond en met veel plezier gewerkt in The Strand Palace Hotel als frontoffice medewerker. Het was een groot hotel met zo'n 780 kamers. Tijdens dit half jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan. In deze tijd ben ik ook aangesloten bij een plaatselijk voetbalelftal daar, écht een van de beste beslissingen ooit! Ik werd ontvangen door een groep gezellige jongens, waarmee we uiteindelijk de bekerfinale hebben gewonnen bij het West Ham United stadion!


THIS OR THAT?

Stad of platteland?: Stad
Zaterdag of zondag?: Zondag
Theater of bioscoop?: Bioscoop
Bier of wijn?: Wijn
Pizza of Sushi?: Pizza


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld