EC ACADEMY: LARS

Blog

Geplaatst op donderdag 14 januari


Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Ditmaal vertelt Lars over zijn tijd bij Event Creators.


LARS IN ÉÉN ZIN

Een vrolijke, spontane en (soms wat chaotische) enthousiasteling met liefde voor Online Marketing, vrienden, familie en voetbal!

WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Ik loop al bijna drie jaar rond bij Event Creators, eerst werkte ik naast mijn studie als Online Marketing Medewerker binnen het bedrijf van september 2020 tot februari 2021 liep ik stage bij Event Creators bij de afdeling Marketing. Ik houd me hier voornamelijk bezig met de technische kant van Online Marketing. Ik doe onderzoek naar manieren om de website beter vindbaar te maken, de advertentiecampagnes effectiever in te zetten en de website gebruiksvriendelijker te maken. Daarnaast houd ik me ook veel bezig met de social media accounts van Event Creators. Sinds driekwart jaar is er ook ingezet op data-driven marketing, hiermee willen we uiteindelijk advertentie- en mailcampagnes automatiseren om het maximale uit onze website, mailcampagnes en advertenties te kunnen halen. 

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Ik had een beetje de pech dat mijn stage midden in de coronacrisis begon, hierdoor kwam de hele evenementenbranche precies op dat moment op z'n spreekwoordelijke gat te liggen. Toch ben ik heel blij dat ik mijn stage bij Event Creators ben begonnen, want opgeven daar doen ze niet aan bij het bedrijf. Er zijn meerdere concepten bedacht die ook in deze omstandigheden toch door kunnen gaan en dat heeft er toe geleid dat ik bij een Drive-Thru event van Stella aanwezig kon zijn. Het hele terrein van het bedrijf was versierd en er was een fantastische route vol licht, geluid en live entertainment uitgezet. Ik vond het heel vet om alle bezoekers achter hun stuur te zien glunderen, want dat is waar je de events uiteindelijk voor organiseert. 

WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Mijn werk is best gespecialiseerd. Al vrij snel wist ik dat mijn interessegebied binnen Online Marketing met name aan de technische kant lag. Het onderzoeken van technische verbeterpunten, het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid aan de website en het automatiseren van mailcampagnes vind ik met name erg interessant. Al sinds ik bij Event Creators rondloop heb ik de ruimte gekregen om me hier ook daadwerkelijk mee bezig te houden en in te ontwikkelen. Ik heb voor en tijdens mijn stage al verscheidene SEO onderzoeken, A/B tests, (semi-)automatische mailcampagnes en advertentiecampagnes opgezet. 

Daarnaast ben ik niet alleen maar bezig met het technische vakgebied, ook de ruimte die ik krijg om me op andere gebieden te ontwikkelen maken mijn werk leuk. Zo kan ik ontdekken wat ik interessant vind en waar ik nog meer voldoening uit haal. Het beheren van de social media accounts genoot eerder niet mijn interesse, maar nu ik er meer mee bezig ben blijkt eigenlijk dat ook dat heel leuk is om te doen!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

Ik vind het heel leuk om tijd door te brengen met mijn vrienden. Toen het nog kon was ik regelmatig met hen op de dansvloer, in de bioscoop of op het terras te vinden. Daarnaast bezocht ik ook regelmatig wedstrijden van Feyenoord en ben ik zelf een fanatieke voetballer, hoewel dat niet op het hoogste niveau is. Ik kan het ook heerlijk vinden om thuis te hangen en kijk dan graag films of speel games met mijn vrienden, hoewel dat nu langzamerhand wel een beetje begint te vervelen haha!

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER LARS

Ik kan gigantisch veel eten. Op vakantie met vrienden besloten we om iets te gaan eten bij een Street Food restaurant in hartje Zagreb. Hier bestelden we allemaal de grootste hamburger die ze hadden. Na een halve hamburger zat iedereen vol behalve ik. Uiteindelijk heb ik anderhalve hamburger én de frietjes opgegeten die er ook nog bij zaten!

'THIS OR THAT' MET LARS

Stad of platteland? Platteland, maar niet buitenaf, er moet nog wel iets te beleven zijn.
Zaterdag of zondag? Zaterdag
Theater of bioscoop? Bioscoop, ik ben echt een filmkijker
Bier of wijn? Sowieso bier! Vooral van speciaal biertjes kan ik enorm genieten!
Pizza of sushi? PIZZA!

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld