EC ACADEMY: LARISSA

Blog

Geplaatst op maandag 30 november


Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Larissa vertelt over haar tijd bij Event Creators.


LARISSA IN ÉÉN ZIN

Mijn vrienden zouden zeggen: Larissa is gezellig, sociaal, kan slecht tegen haar verlies en is behulpzaam.


WAT IS JE FUNCTIE BIJ EVENT CREATORS?

Sinds februari dit jaar loop ik stage op de afdeling Sales Zakelijk en daar bekleed ik de functie van Event Advisor Purchase en Sales. Dat betekent dat ik me met name bezig houd met het bedenken van concepten voor verschillende bedrijven, het uitschrijven van voorstellen, inkopen uitzetten en nog heel veel dingen meer. Daarnaast heb ik vaak contact met potentiële klanten die naar Event Creators bellen. Deze klanten zet ik dan door naar de juiste personen binnen onze organisatie.

WELK EVENT HEEFT DE MEESTE INDRUK OP JE GEMAAKT?

Het event dat het meeste indruk op mij heeft gemaakt was ons eigen event: EC Boost. Bij dit event waren 100 vaste relaties uitgenodigd en zijn ze op een totaal COVID-19-proof manier in de watten gelegd. Er waren diverse activiteiten zoals een rit met onze mooie Kever Cabrio’s en 'Stoer Werk'. Dit was een wedstrijd waarbij collega's het onderling tegen elkaar opnamen met bouwmachines zoals graafmachines en shovels. Tot slot was er tijdens dit event ook nog gelegenheid voor een heel gaaf zintuigendiner, hierbij werden alle zintuigen op de proef gesteld tijdens het proeven van verschillende heerlijke gerechten!


WAT MAAKT JE WERK ZO LEUK?

Mijn werk is zo leuk omdat het zo divers is. De ene dag ben ik druk om een voorstel te schrijven, daar overleg over te hebben met de collega’s en een mooi resultaat neer te zetten. De andere dag ben ik bezig met een OnTrack Traject waarbij we kijken naar de doelgroepen en doelstellingen van bedrijven en koppelen we ons OnTrack model aan events. Met deze combinatie realiseren we niet alleen een feestje, maar ook rendement. Tot slot heb ik ook veel contact met leveranciers om de inkopen voor evenementen vast te leggen. Veel samenwerken, creatief bezig zijn en de helicopterview over het team behouden zijn waar ik veel energie uithaal!

WAT DOE JE ALS JE NIET AAN HET WERK BENT?

In mijn vrije tijd ga ik graag handballen, dit doe ik normaal gesproken drie keer in de week. Daarnaast hou ik ervan om met mijn vriendinnen af te spreken en lekkere drankjes te nuttigen. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen en spelen met mijn hond Jip.


WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER LARISSA:

Voor mijn vorige opleiding heb ik een half jaar stage gelopen in een chique hotel en restaurant (Gentleman Club) in Londen. Dit was een exclusief restaurant waar je niet tegen de gasten mocht praten tenzij zij tegen jou praatten. Dat was voor mij wel even wennen omdat ik normaal nogal een flapuit ben.

SPEED-DATE MET LARISSA:

Stad of platteland?: Platteland
Zaterdag of zondag?: Zondag
Theater of bioscoop?: Theater
Bier of wijn?: Allebei 😉
Pizza of Sushi?: Pizza

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld