EC ACADEMY: ISABELLE

Blog

Geplaatst op dinsdag 14 september


Bij Event Creators geven we aanstormend talent een inkijk in de evenementenwereld. Het organiseren van events kent veel verschillende facetten. Stagiaires krijgen bij ons de mogelijkheid om te ontdekken waar voorkeuren naar uit gaan en krijgen de ruimte om zich daarin te ontwikkelen. Leren, doorgroeien, hard werken en veel lol maken. Isabelle vertelt over haar tijd bij Event Creators.

Isabelle_EC_Academy_Event_Creators

ISABELLE IN ÉÉN ZIN

Een leergierige, enthousiaste creatieveling.


VERTEL EENS IETS OVER JEZELF

Ik ben Isabelle Colman. Een 24-jarige studente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in het pittoreske dorpje Vinkeveen, waarna ik in Amsterdam ben gaan studeren en heb genoten van mijn studentenleven. Ongeveer anderhalve maand geleden heb ik dit leventje ingewisseld voor het mooie oosten. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met fitnessen, kickboksen en geniet ik er uiteraard van om samen met vrienden en vriendinnen leuke dingen te ondernemen.

Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Gedurende mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat ik graag mediaconcepten bedenk en content creëer. Om deze vervolgens het liefst in teamverband tot een groot succes te brengen. Daarnaast heb ik mij tijdens mijn minor Radio op een compleet ander vlak kunnen ontwikkelen en ben ik ook hier razend enthousiast over. De komende 20 weken ga ik aan de slag als stagiaire Content Marketing & Public Relations bij Gartenträume en zal ik af en toe rondhuppelen op de afdeling marketing van Event Creators.


WAAROM HEB JE GEKOZEN VOOR EEN STAGE BIJ EVENT CREATORS?

Het organiseren, plannen en bedenken van mediaconcepten is iets wat mij heel erg aanspreekt. Voordat de gekke coronaperiode begon, heb ik altijd in de horeca en toeristenbranche gewerkt. De gezelligheid van mensen onder elkaar en het overtreffen van verwachtingen is toch wel iets wat ik de afgelopen 1,5 jaar heel erg heb gemist. Toen ik mij ging verdiepen in welke bedrijven in het oosten stageplekken aanboden, kwam ik al snel terecht bij Event Creators. Ik werd super enthousiast van de verhalen en cases die op de website stonden. Vervolgens ben ik gaan kijken naar beschikbare functies en BAM; er stonden nog functies open die mij onwijs aanspraken! 

Omdat ik een bezige bij ben die eigenlijk (te) veel dingen leuk vindt en altijd open staat om weer nieuwe dingen te leren, vond ik het tóch een beetje moeilijk om te kiezen welke functie nou echt op mijn lijf geschreven was. Dit is één van de onderdelen die mij meer bevestiging gaven om te kiezen voor een stage bij Event Creators. We hebben namelijk samen gekeken waar ik mij meer in kan ontwikkelen. Oh ja, en de Methoeve natuurlijk, een onwijs mooi locatie om te werken.  Dan kan je stage eigenlijk niet onplezierig zijn toch? 😉


HOE ZIET EEN WERKDAG ER VOOR JOU UIT?

Wanneer ik aankom op kantoor pak ik een lekker kopje koffie en open ik mijn mail en takenlijst. Vervolgens werk ik mijn mail even bij en kijk ik in mijn planning wat ik die dag te doen heb. Overdags staan er tussendoor vaak besprekingen waarmee ik rekening moet houden. Verder zijn mijn taken heel divers. Van het bedenken van mediaconcepten, het bewerken van content, het aanpassen van de website, het uiteenzetten van verschillende mediakanalen tot het maken van content op locatie voor een opdrachtgever.


ZOU JE EVENT CREATORS AANRADEN ALS STAGEPLEK?

Absoluut! Tijdens een stage bij Event Creators wordt je enorm betrokken bij het team. Door de flexibele werkplekken werkt eigenlijk iedereen door elkaar heen. Op deze manier ben je ook altijd op de hoogte van de werkzaamheden van je collega's. Event Creators is een jonge organisatie bruisend van energie en creativiteit. Als stagiaire krijg je veel verantwoordelijkheid. Er is mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, om ideeën uit te brengen en er wordt geluisterd naar je wensen en behoeften. Daarnaast worden er regelmatig feestjes en workshops georganiseerd voor de medewerkers en is het gewoon een onwijs gezellig bedrijf!


Isabelle_EC_Academy_Aanstormend_talent
Isabelle_EC_Academy_Stage

WAT JE WAARSCHIJNLIJK NIET WEET OVER ISABELLE

Voor mijn vorige opleiding heb ik een half jaar op het zonnige Gran Canaria gezeten waarbij ik in een hotel heb stage gelopen. Daarnaast ben bijna twee jaar werkzaam geweest als stewardess. Ik had vroeger de ambitie om astronaut te worden, maar dat zat er helaas niet in, dus heb ik het iets dichter bij huis gezocht.


SPEEDDATE MET ISABELLE

Stad of platteland?: Stad
Zaterdag of zondag?: Zondag
Theater of bioscoop?: Theater
Bier of wijn?: Wijn
Pizza of Sushi?: Sushi

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld