NIEUW: DRIVE-THRU EVENTS

Blog

Geplaatst op donderdag 08 oktober

Online events behoren op dit moment tot één van de mogelijkheden om tóch onder deze omstandigheden jouw bedrijfs- of personeelsfeest te realiseren. Maar is dit niets voor jou? Dan hebben we voor jouw organisatie nog een oplossing; Drive-Thru events. Een drive-thru maakt het toch mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij de kerstborrel of het personeelsfeest van jouw organisatie en om toch aan de maatregelen tegen het coronavirus te voldoen. Met een drive-thru evenement breng je het echte (kerst)gevoel van jouw kerstborrel of personeelsfeest écht over op jouw medewerkers!

HEERLIJK ETEN, TOP ENTERTAINMENT EN MAXIMALE ONTZORGING

Op jouw drive-thru evenement is van alles mogelijk. Tover het terrein van jouw drive-thru personeelsfeest, kerstborrel of relatiedag om in een Winter Wonderland voor deze kerst of geef je eigen thema aan het event. Tijdens het evenement zijn er allerlei manieren om de bezoekers te verrassen en te vermaken. Denk aan een food en kerstpakketten drive-thru, live acts langs de route of een gezamenlijke eindshow die op de meest unieke manieren vormgegeven kan worden.

Bovendien hoef jij je nergens zorgen over te maken. Dankzij onze continue communicatie met de veiligheidsregio zijn we snel op de hoogte van eventuele wijzigingen in maatregelen en kunnen mede daardoor snel schakelen om je evenement coronaproof te houden.

Zelf een mooi idee? Kijk of je jouw event nog spectaculairder kunt maken met behulp van onze white paper hieronder!

DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

DE VOORDELEN VAN EEN DRIVE-THRU

  • Met ons unieke aanmeldsysteem ben je altijd optimaal voorbereid, zo weet je precies hoeveel mensen je kunt verwachten en wat de bijzonderheden zijn.
  • Je hebt geen zorgen over de constant wijzigende maatregelen, wij nemen de organisatie voor je uit handen en kunnen dankzij de continue communicatie met de veiligheidsregio snel schakelen bij wijzigende maatregelen.
  • Een volledige drive-thru met decoratie en entertainment is erg kostbaar wanneer je het volledige decor, eten en entertainment in huis moet halen. Wij hebben veel in eigen beheer waardoor het snel en kostenefficiënt op te zetten is.
  • Wij kunnen onze Vokswagen Kevers inzetten met een chauffeur voor de deelnemers zonder rijbewijs. Dus ook wanneer bezoekers niet over een rijbewijs beschikken kunnen zij erbij zijn!

ANDERE CORONAPROOF EVENTS

DRIVE-IN BIOSCOOP

Met een drive-in bioscoop kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

ONLINE & HYBRIDE EVENTS

Flexibel en schaalbaar naar elk budget. Online en hybride evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en dus helemaal coronaproof!

MEER INFORMATIE

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld