NIEUW: DRIVE-IN BIOSCOOP

Blog

Geplaatst op maandag 07 september

Een zakelijk evenement op dit moment onmogelijk? Dacht het niet! Ook in tijden als deze zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden bij Event Creators. Want hoewel evenementenbranche op z'n spreekwoordelijke gat lag, heeft Event Creators niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en out-of-the-box concepten, maar ook aan het aanpassen van bestaande concepten om een breed aanbod in stand te houden. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we bij Event Creators ondanks de beperkingen tóch blijven doen wat we zo graag doen: verbinding creëren! Een drive-in bioscoop als één van die mogelijkheden biedt in deze tijden een uitkomst voor jouw personeelsfeest, open dag of relatiedag.

DRIVE-IN BIOSCOOP OP MAAT

Jullie eigen Drive-in bioscoop is geopend. De gasten zijn aangekomen en de intro van Home Alone start in. Gaan we nu echt voor de 25e keer naar deze film kijken? Natuurlijk niet! Want niemand zit erop te wachten om een uur lang verplicht te luisteren naar een langdradig, saai verhaal of een afgezaagde, net iets té vaak bekeken film. Samen met jou stellen we een op maat gemaakte show samen die we aan je medewerkers voorschotelen. 

Meer weten? Vraag hieronder jouw kopie van de whitepaper aan!


DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

DE VOORDELEN VAN EEN DRIVE-IN BIOSCOOP

⚡ 𝗦𝗻𝗲𝗹 𝗼𝗽 𝘁𝗲 𝘇𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻
Met een groot deel van de benodigde apparatuur in eigen beheer kunnen we jouw drive-in bioscoop in no-time opzetten!

📈 𝗢𝗽𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁 & 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁
Ons unieke aanmeldsysteem en communicatiemodel helpen jou met optimale voorbereiding, inzicht in opkomst en maximale impact.

🤩 𝗡𝗼𝗴 𝗺𝗲𝗲𝗿 '𝘄𝗼𝘄'
Nog meer beleving op jouw drive-in bioscoop? Breid je eigen event uit met live acts, heerlijk eten of een kerstpakketten drive-thru. Het event is aan te passen aan elk budget en geschikt voor alleen werknemers óf het hele gezin!

MEER CORONAPROOF CONCEPTEN:

DRIVE-THRU EVENT

Met een drive thru evenement kun je coronaproof met je voltallige organisatie samenkomen en samen een fantastische ervaring beleven!

MEER INFORMATIE

(ONLINE) PRODUCTLANCERING

Een nieuw product ontwikkeld? Laat dit niet onopgemerkt en organiseer een productlancering en zet het in de markt!

MEER INFORMATIE

ONLINE EVENTS

Flexibel en schaalbaar naar elk budget. Online en hybride evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en dus helemaal coronaproof!

MEER INFORMATIE

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld