CORONAPROOF EVENTS

Blog

Geplaatst op maandag 08 juni

Coronaproof events

Update; Goed nieuws voor de eventbranche. Met ingang van juli komt het maximaal aantal gasten voor events te vervallen. wel blijft de anderhalf meter-regel gehandhaafd. Langzaamaan komen we weer in een situatie waar we kunnen doen wat we zo graag doen; Jullie verwachtingen overtreffen met onze events!

We hebben hard gewerkt aan een plan om evenementen op een veilige en prettige manier te organiseren. Hiermee willen we jou, je gasten maar ook onze eigen medewerkers een veilige omgeving bieden. Zo kunnen we samen met jou alsnog een onvergetelijk jubileum, personeelsfeest of relatie event vieren.

Je leest in de whitepaper over onze nieuwe concepten, met onder andere 'Het zintuigendiner' en 'Tour du Twente'. 

DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

EventCreators_magazine2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

VERBINDING CREËREN IN CORONATIJD?


Heb je het gevoel dat het teamgevoel binnen jouw organisatie verzwakt of merk je dat er 'eilandjes' ontstaan? Het blijven verbinden van medewerkers is in deze tijd misschien wel één van de grootste uitdagingen voor je organisatie. Met onze concepten geef je het teamgevoel weer een boost!

In onze blog vertellen we je waarom het juist nu belangrijk is om te investeren in verbinding tussen de collega's onderling. Ook leggen we je uit hoe je dit ook op dit moment nog kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

LEES DE BLOG!