CORONAPROOF EVENTS

Blog

Geplaatst op maandag 08 juni

Coronaproof events

Update; Goed nieuws voor de eventbranche. Met ingang van juli komt het maximaal aantal gasten voor events te vervallen. wel blijft de anderhalf meter-regel gehandhaafd. Langzaamaan komen we weer in een situatie waar we kunnen doen wat we zo graag doen; Jullie verwachtingen overtreffen met onze events!

We hebben hard gewerkt aan een plan om evenementen op een veilige en prettige manier te organiseren. Hiermee willen we jou, je gasten maar ook onze eigen medewerkers een veilige omgeving bieden. Zo kunnen we samen met jou alsnog een onvergetelijk jubileum, personeelsfeest of relatie event vieren.

Je leest in de whitepaper over onze nieuwe concepten, met onder andere 'Het zintuigendiner' en 'Tour du Twente'. 

DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

KIJK JIJ AL VOORUIT?

VIER DE ZOMER MET EC!

Ben je na alle hectiek tijdens het afgelopen anderhalf jaar écht even toe aan wat vermaak met je collega's? Ben je benieuwd naar alle nieuwe collega's die je de afgelopen tijd nog helemaal niet gesproken hebt? Of wil je gewoon weer eens iets vieren en weer bouwen aan het teamgevoel? Vier de Zomer met Event Creators!

Voor elke gelegenheid hebben we een concept klaarstaan! Wil je liever nog even op veilige afstand wat vieren? Dan hebben wij voor jou een fantastische radioshow vol verrassingen. Wil je weer even helemaal uit je plaat gaan met je collega's? Plan dan alvast vooruit en organiseer een personeelsfeest! Je hoeft alleen maar te kiezen en wij helpen je!

RADIOSHOW  PERSONEELSFEEST