CORONAPROOF EVENTS

Blog

Geplaatst op maandag 08 juni

Coronaproof events

Update; Goed nieuws voor de eventbranche. Met ingang van juli komt het maximaal aantal gasten voor events te vervallen. wel blijft de anderhalf meter-regel gehandhaafd. Langzaamaan komen we weer in een situatie waar we kunnen doen wat we zo graag doen; Jullie verwachtingen overtreffen met onze events!

We hebben hard gewerkt aan een plan om evenementen op een veilige en prettige manier te organiseren. Hiermee willen we jou, je gasten maar ook onze eigen medewerkers een veilige omgeving bieden. Zo kunnen we samen met jou alsnog een onvergetelijk jubileum, personeelsfeest of relatie event vieren.

Je leest in de whitepaper over onze nieuwe concepten, met onder andere 'Het zintuigendiner' en 'Tour du Twente'. 

DOWNLOAD HIER ONZE
GRATIS WHITE PAPER

Laat je gegevens achter en ontvang direct het document. 

De download staat hieronder.

verplicht veld
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event%20Creators%20brochure%202020_small.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

ONZE EVENTS ZIJN CORONAPROOF!

Not today COVID19

In deze tijden is jouw gezondheid belangrijker dan ooit. Daarom hebben we bij Event Creators alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat we onze evenementen alsnog veilig kunnen organiseren. Kom meer te weten over onze aanpak rondom het coronavirus op evenementen.Leer meer over onze aanpak!