NIEUW:BESTE ZANGERS DINNER SHOW

Blog

Geplaatst op maandag 07 september

Een zakelijk evenement op dit moment onmogelijk? Dacht het niet! Ook in tijden als deze zijn er ondenkbaar veel mogelijkheden bij Event Creators. Want hoewel evenementenbranche op z'n spreekwoordelijke gat lag, heeft Event Creators niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en out-of-the-box concepten, maar ook aan het aanpassen van bestaande concepten om een breed aanbod in stand te houden. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen we bij Event Creators ondanks de beperkingen tóch blijven doen wat we zo graag doen: verbinding creëren! De Beste Zangers Diner Show als één van die mogelijkheden biedt in deze tijden een uitkomst voor jouw zakelijke event in 'corona-tijd'.

JE EIGEN POP-UP RESTAURANT OP LOCATIE

Prikkel al je zintuigen tijdens een diner vol beleving, entertainment en verrassingen. 'De Beste Zangers Dinner Show' is een programma waarin we voorbij gaan aan het normaal en je meenemen tijdens een unieke avond vol gekke smaken, wonderlijke gerechten en mindf*ck momenten. Schuif gezellig aan! Meer weten? Download hieronder de whitepaper!


DOWNLOAD VRIJBLIJVEND VOOR EXTRA INFORMATIE!

De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld
brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld