BEDRIJFSJUBILEUM TIJDENS CORONA

Blog

Geplaatst op donderdag 11 februari

BEDRIJFSJUBILEUM TIJDENS CORONA

Hoe vier je een bedrijfsjubileum tijdens Corona? Het jubileum waar je lange tijd naar uit hebt gekeken, krijgt verplicht een andere invulling. De huidige situatie vraagt om creativiteit. En juist nu, kun je je onderscheiden.

Veel bedrijven hebben het gevoel dat ze moeten wachten tot betere tijden. Gemiste kans! Dit is het moment om goed na te denken over de doelgroepen, doelstellingen & contactmomenten. Gebruik het hele jubileumjaar om personeel aan je te binden & de band met relaties te versterken. Maak maximaal impact.

Creativiteit, Innovatie en ‘klant centraal’ zijn belangrijker dan ooit. In dit document lees je over de perfecte voorbereiding, onze communicatietool en creatieve invullingen voor jullie jubileumjaar. In 2021, of ter voorbereiding op het aankomende jubileum in 2022.

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT INFORMATIE 


De download staat hieronder.

Download de whitepaper
verplicht veld

WAAROM NU EEN JUBILEUM VIEREN?  

Toon creativiteit en innovatie aan medewerkers en relaties
Juist nu zijn mensen gebaat bij contact en aandacht. Geen events, geen netwerkmomenten, geen gezellige borrels. Dit is dé kans om te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Geef een signaal af
Laat de markt zien dat je er bent en dat je niet bij de pakken neer gaat zitten bij tegenslag. Dit is de kans om de spotlights te pakken.

Stilstaan en vooruit kijken
Stilstaan bij een jubileum is naast het 'vieren', ook van belang voor de bedrijfsvoering. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en hoe gaat de toekomst er voor jullie uitzien? 


DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld