Bijzonder jubileum vieren

Zakelijke jubilea met impact

Een jubileum vieren is één, het vieren van een bijzonder jubileum en daar resultaten bij halen is nog veel mooier! Heb je een mijlpaal te vieren? Dan is Event Creators de partij die dit voor je kan organiseren en jouw jubileum een moment maakt om nooit te vergeten. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij door middel van events doelstellingen te behalen, mensen te verbinden, doelgroepen te activeren en te verbeteren waar nodig. Benieuwd hoe we met jouw jubileum zakelijk succes realiseren? Laat ons een gratis nulmeting voor je doen!

Ja, ik wil een gratis nulmeting!

Jubileum Koop Bronbemaling

EEN JUBILEUM VIEREN IS DUUR? FOUT!

Een jubileum moet je niet alleen vieren, maar ook aangrijpen als investering om relaties aan je bedrijf te binden. Vier je het jubileum om mensen te activeren door middel van events of een goed opgezette campagne. Event Creators gebruikt al jaren langdurige campagnes en events om zakelijke doelstellingen te behalen voor bedrijven en organisaties, maar ook om interne problemen op te lossen. Een goed event levert dus altijd iets op! Onze adviseurs gaan met je in gesprek en weten binnen no time waar de knelpunten van uw bedrijf liggen. Tot je verbazing kun je meer teweeg brengen, door middel van goede events en communicatie, dan je denkt.

40 JAAR GEDREVEN DOOR TWENTSE NUCHTERHEID

Onze klanten waarderen onze nuchtere aanpak en onze Twentse gedrevenheid.

ALLES IS 100% EVENT CREATORS

Wij hebben alles in eigen beheer. Van personeel tot catering en van materiaal tot transport.

GEMIDDELDE KLANTTEVREDENHEID: 8,8

Daar doen we het voor. Altijd streven naar het beste en verwachtingen overtreffen.

BENIEUWD HOE WE JOUW JUBILEUM BIJZONDER MAKEN

Stel je vraag aan Jan Hein!

Voor hem is niks te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Jan Hein is altijd op zoek naar een unieke invulling, passend bij je wensen. Benieuwd hoe wij bedrijfsevents aanvliegen?

Jan Hein Droste - Event Advisor | 085-1053324

NEEM CONTACT OP BEKIJK EEN CASE

Jubileum Koop Bronbemaling

ONTZORGING

Event Creators heeft 40 vaste krachten in dienst, meer dan 50 oproepkrachten, een volledig eigen magazijn met decoratie en materiaal, eigen catering met drie culinaire entertainers en alles is 100% Event Creators. Door alles in eigen huis te hebben wordt je tijdens bijvoorbeeld een jubileum volledig ontzorgd. Je krijgt niet met andere partijen te maken, maar alleen met ons eigen gedreven personeel; zowel in het voortraject als tijdens het event. Wij zijn een no-nonsense bedrijf dat jouw jubileumevent verwachtingen laat overtreffen.

Open Dag Carel Lurvink
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld