BEDANKT VOOR JE DOWNLOAD!

Omdat er niet zoveel mogelijkheden zijn op dit moment als het gaat om evenementen, hebben we de andere concepten die nog wel mogelijk zijn nog even voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze eens en laat je inspireren!

Als je vragen hebt staat Luit voor je klaar! Hij helpt je graag en staat te popelen om je te adviseren en te helpen om jouw evenement echt helemaal next level te organiseren!

DRIVE-IN BIOSCOOP

De drive-in bioscoop bestaat al decennia, verloor de laatste 20 jaar aan populariteit maar leeft nu weer helemaal op! En zeg nu zelf, het heeft iets nostalgisch. Daarnaast is het een verfrissende manier om er met de organisatie op uit te gaan en samen een mooie avond te beleven! Natuurlijk draaien we niet de standaard afgezaagde Home Alone films, maar we maken er samen met jou een fantastische avond van, met meer dan een simpele film. Denk aan heerlijk eten en een mooie licht en geluidshow. Meer informatie vind je in de blog. Hier kun je ook de whitepaper downloaden!

NAAR DE BLOG

ONLINE & HYBRIDE EVENTS

Dit is hét ideale evenement in coronatijd als het gaat om coronaproof organiseren. Online evenementen zijn vanuit huis bij te wonen en aan te vullen met tal van leuke opties. Denk aan een gezamenlijke kookshow waarbij iedereen de ingrediënten thuisgestuurd krijgt of een talkshow met live inzendingen. Ook kunnen er interviewers op pad worden gestuurd om bij medewerkers thuis langs te gaan om te kijken hoe zij het evenement bijwonen en hoe zij het thuiswerken ervaren bijvoorbeeld.

MEER INFORMATIEMEER WETEN OF GEWOON EEN VRAAG?

Vraag het gerust aan Luit! Luit is onze Event Advisor en probeert van elk evenement een uniek moment te maken. Hij denkt graag met je mee over de invulling van jouw evenement en weet jouw wensen als geen ander mogelijk te maken!


Luit Olde Rikkert - Event Advisor | 085-1053327


NEEM CONTACT OP

DE VOORDELEN VAN EEN DRIVE-THRU

  • Met ons unieke aanmeldsysteem ben je altijd optimaal voorbereid, zo weet je precies hoeveel mensen je kunt verwachten en wat de bijzonderheden zijn.
  • Je hebt geen zorgen over de constant wijzigende maatregelen, wij nemen de organisatie voor je uit handen en kunnen dankzij de continue communicatie met de veiligheidsregio snel schakelen bij wijzigende maatregelen.
  • Een volledige drive-thru met decoratie en entertainment is erg kostbaar wanneer je het volledige decor, eten en entertainment in huis moet halen. Wij hebben veel in eigen beheer waardoor het snel en kostenefficiënt op te zetten is.
  • Wij kunnen onze Vokswagen Kevers inzetten met een chauffeur voor de deelnemers zonder rijbewijs. Dus ook wanneer bezoekers niet over een rijbewijs beschikken kunnen zij erbij zijn!
DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld