GEFELICITEERD AVIKO

EEN NIEUW BEDRIJFSPAND; DAT IS EEN REDEN VOOR EEN SPETTERENDE BREEAM BEDRIJFSOPENING

Van harte gefeliciteerd met DE GROTE STAP RICHTING DE realisatie VAN het nieuwe bedrijfspand. zo'n prachtig nieuw bedrijfspand vraagt om een spetterend openingsfeest. Event Creators is het eventbureau die dat voor jullie kan ORGANISEREN. Jullie zijn specialist in diepvries producten, wij in evenementen!

WAAROM EVENT CREATORS?

Wij zijn Event Creators, een full service evenementenbureau. Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling willen halen.
Ons geheim? Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweeg brengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. In samenspraak ontwikkelen we een concept dat past bij uw wensen, doelstellingen en de visie van uw bedrijf. Wij laten u graag zien dat een feestelijke opening rendement op kan leveren.

Onze missie; verder gaan dan uw verwachting!

SAMEN SPARREN VOOR EEN BREEAM OPENING?

Duurzaamheid staat centraal bij de nieuwbouw van het nieuwe Aviko vrieshuis. Wij denken heel graag met u mee voor een zo duurzaam mogelijke opening!

MAAK KOSTELOOS GEBRUIK VAN ONS VERGADER AANBOD

Een nieuwbouw van formaat vraagt om de juiste aandacht. Betrek relaties, medewerkers en omwonenden om deze mijlpaal te vieren. Waar te beginnen? Stap even uit jullie werkomgeving en kom tot nieuwe ideeën. Wij stellen een vergaderarrangement beschikbaar op onze eventlocatie in Weerselo. Met maximaal 6 personen geniet u van een lunch en onbeperkt koffie/thee en sapjes en kunt u gebruik maken van onze audiovisuele middelen. Mocht er behoefte zijn om met een van onze mensen te sparren? Dan sluiten we graag aan om jullie op weg te helpen. 
Fleur is Event Advisor en kan als geen ander invulling geven aan uw event. Altijd op zoek naar een creatieve invulling, passend bij uw wensen. Een keer sparren? 

Fleur Fransen - Event Advisor | 085-1053309

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE
brochure Event Creators

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld