GEFELICITEERD ACHTERBOSCH MACHINEBOUW

EEN NIEUW BEDRIJFSPAND; DAT IS EEN REDEN VOOR EEN SPETTERENDE BEDRIJFSOPENING

van harte gefeliciteerd met DE GROTE STAP RICHTING DE realisatie VAN het nieuwe bedrijfspand. zo'n prachtig nieuw bedrijfspand vraagt om een spetterend openingsfeest. Event Creators is het eventbureau die dat voor jullie kan OrGANISEREN. JuLLIE zijn specialist in machinebouw, wij in evenementen!

WAAROM EVENT CREATORS?

Wij zijn Event Creators, een full service evenementenbureau. Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling willen halen.
Ons geheim? Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweeg brengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. In samenspraak ontwikkelen we een concept dat past bij uw wensen, doelstellingen en de visie van uw bedrijf. Wij laten u graag zien dat een feestelijke opening rendement op kan leveren. 

Onze missie; verder gaan dan uw verwachting!

MAAK KOSTELOOS GEBRUIK VAN ONS VERGADER AANBOD

Een nieuwbouw van formaat vraagt om de juiste aandacht. Betrek relaties, medewerkers en omwonenden om deze mijlpaal te vieren. Waar te beginnen? Stap even uit jullie werkomgeving en kom tot nieuwe ideeën. Wij stellen een vergaderarrangement beschikbaar op onze eventlocatie in Weerselo. Met maximaal 6 personen geniet u van een lunch en onbeperkt koffie/thee en sapjes en kunt u gebruik maken van onze audiovisuele middelen. Mocht er behoefte zijn om met een van onze mensen te sparren? Dan sluiten we graag aan om jullie op weg te helpen. 

Aanbod verzilveren? Neem contact op met Ellen

ELLEN HEEFT 14 JAAR ERVARING IN HET ORGANISEREN VAN SPETTERENDE BEDRIJFSOPENINGEN

Ellen is Event Advisor en maakt al 14 jaar van elke bedrijfsopening een feest dat een impact achterlaat. Heeft u vragen of wilt u Ellen leren kennen? Neem dan contact op! 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event Creators_Brochure_2021.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld