EEN NIEUW BEDRIJFSPAND; DAT IS EEN REDEN VOOR EEN SPETTERENDE BEDRIJFSOPENING

GEFELICITEERD ACHTERBOSCH MACHINEBOUW

van harte gefeliciteerd met DE GROTE STAP RICHTING DE realisatie VAN het nieuwe bedrijfspand. zo'n prachtig nieuw bedrijfspand vraagt om een spetterend openingsfeest. Event Creators is het eventbureau die dat voor jullie kan OrGANISEREN. JuLLIE zijn specialist in machinebouw, wij in evenementen!

WAAROM EVENT CREATORS?

Wij zijn Event Creators, een full service evenementenbureau. Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die door middel van live communicatie een zakelijke doelstelling willen halen.
Ons geheim? Elk event voelt alsof het ons eigen event is. We willen meer organiseren dan een feest. We willen iets teweeg brengen, bij iedereen die bij het event betrokken is. Dat doen we met aandacht, verrassing en inspiratie. In samenspraak ontwikkelen we een concept dat past bij uw wensen, doelstellingen en de visie van uw bedrijf.

Onze missie; verder gaan dan uw verwachting!

ELLEN HEEFT 14 JAAR ERVARING IN HET ORGANISEREN VAN SPETTERENDE BEDRIJFSOPENINGEN

Ellen is Event Advisor en maakt al 14 jaar van elke bedrijfsopening een feest dat een impact achterlaat. Heeft u vragen of wilt u Ellen leren kennen? Neem dan contact op! 

Ellen Vollenbroek - Event Advisor | 085-1053327

NEEM CONTACT OP MET ELLEN LEER ELLEN KENNEN

DOWNLOAD HIER
ONZE GRATIS BROCHURE

Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag met u. De brochure geeft u, naast de informatie op de website, een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij evenementen aanvliegen. 

Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

085-1053333
info@eventcreators.nl

Bedankt. De download is hieronder beschikbaar. Wees vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

Event_Creators_Brochure_2019.pdf

Download de brochure
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld